İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay maşAllah çok tatlılar hiç kıyılıpta dövülürmü bunlar ya :güldüm
hem çocukların suçu günahı yokki orası o hale gelene kadar anne babası nerdeymiş :huhuuhuu
degıl mı ama Allah korusun bıyerden kıbrıt mıbrıt bulsa neler yapabılırler ınsan hayal edemıyor .Ortalıga boya koymuslar cocuklarda kulklanmış ne var kı bunda :güldüm
geleceğin anne adaylarındaki şu sabra bak yarabbi :: o çocukların annelerininde bir zamanlar sizler gibi tozpembe hayalleri vardı :lolipop ama şu hale bakın... :huhuuhuu anne olduğunuz zaman görmek isterdim sizleri... :muhaha
ben cidden birşey yapamamki benim yiğenim kucağımda ağlayınca susturacak kimse yoksa ve iş bana kalmışsa oturup ağlıyorum çaresizlikten onunla sonra o bana bakıyor deli bu halam yaaaaaaa diyor galiba susuyor.Annemde merak ediyor benden nasıl bir anne olacağını daha doğrusu o,çocuğun kendi başına yada kayınvalidenin başına kalmasından korkuyor ben beceremeyince.yani ben rahatım bu konuda gönderiririm onlara temizlerler :güldüm