Video Bu Cübbeli neden uydurma hadisleri sahih gibi sunuyor?

Repentant

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Hakikaten küfrün bayrak ve flama taşıyıcısı bu adam ya.Bunun gibi bir adamı hayatımda hiç görmedim hatta benzerini de görmedim.

Burûcc

Üye
İslam-TR Üyesi
Ebu temmam diye bir kitapta geçtiğini söylüyor ama Arapça bilmediğim için bakamıyorum doğru mu diye
Cübbelinin söylediği bir hadise kaynak olarak gösterdiği kitap da kitabın sahibi hadisi yazıyor ve altına da bu uydurma diyor uydurma olduğunu Cübbeli de biliyor.

Senin konuyu açmana sebep olan sorunun cevabını ise bu video da bulabilirsin. Cübbeli neden uydurma hadis naklediyor? İzlemenizi tavsiye ederim.

Never Give Up

Üye
İslam-TR Üyesi
Cübbelinin söylediği bir hadise kaynak olarak gösterdiği kitap da kitabın sahibi hadisi yazıyor ve altına da bu uydurma diyor uydurma olduğunu Cübbeli de biliyor.

Senin konuyu açmana sebep olan sorunun cevabını ise bu video da bulabilirsin. Cübbeli neden uydurma hadis naklediyor? İzlemenizi tavsiye ederim.

Cübbeli’yi geçtim şeyhinin kitabında da böyle bir sey yazıyor. Bu söz uydurma değil miydi?

29981

Ben de bir hadis kitabı var orada uydurma yazıyor bu söze

Ömer2

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İnsan zaten kendi gibi dusunenleri yakalar buda oyle ALLAH ıslah etsin
Rabbımız bızı bunlar gıbı olanlardan muhafaza eylesin zaten mıllette iman yarım bide bu eklenınce bırdaha dogruyu da anlatamıyorsun. ALLAH ım dinde yalancı olanları dogru olanlardan ayır senın dogru yolundan da bizi ayırma amin

Şu an bu konuyu görüntüleyenler (Kullanıcı: 0, Ziyaretçi: 1)

Üst Alt