İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BUNU ÇOK MERAK ETTIĞIMDEN OTURU SORUYORUM ? BANA BU DÜNYA PEK CEZBEDICI GELMIYO AMA Bİ ÇOK ARKADASIMA VE INSANLAR BU DUNYANIN ESI BENZERI YOKMUŞCASINA DAVRANIYOLAR BUNA ÇOK AMA ÇOK KIZIYORUM BU YÜZDEN DE Bİ ANKET HAZIRLADIM OYLARSANIZ SEVINIRIM.....
Selamünaleyküm.Akıllı insanlar için tabiki öbür dünya tercih konusudur.Ancak aptallar ve zalimler bu dünyayı tercih ederler.tabi ki bunun sonucuda sonsuz hüsran ve azabtır,ALLAH(cc)korusun.Ne günah işlemiş olursak olalım hemen tevbe edip hakka yönelmeliyiz,hiç birşey için geç değildir.Yeterki ölüm bizi yakalamadan samimi bir tevbeyle ALLAH'tan af dileyelim.Yüce rabbim işlemiş olduğumuz günahlarımızı affeylesin.AMİN...
bence her ikisi .
ebedi olan öbür dünyayı herkes seçer
kısıtlı olan bu dünyayı kimse seçmez gerçekte böyledir değilmi ?
ama ebedi dünyayı hak etmek için bu dünyanın olması lazım
ve bu dünyada çalışarak kazanmamız lazım haksızmıyım
YUNUS MİSALİ YAŞAMAK VAR YA...NE BU DÜNYA NE AHİRET ALLAH AŞKI GÖNLE DÜŞTÜKTEN SONRA....
DÜNYA NİMETLERİ AHİRET NİMETİNİN BİRER KOPYASI OLA...
HAKİKİ LEZZET ORADADIR...LEZZET HAK EDENE VERİLİR. ACI HAK EDENE...
arkadaşlar kendimizi kandırmayalım elbette öteki dünya diyoruz söze gelince ancak gerçekler ne olursa olsun hiç öyle değil en mantıklımızın ve Allahımızın dini için yaşıyorum diyenimizin bile %60 dünya %40 ahiret der yani iç kısmı nefis kısmı.Allaha emanet olun
kimseye kırıldığım yok kardeşlerim.gerçekten doğru bir söz. deliyim ne yapsam yeridir.
bencede :lol:
muhammedül emin kardeşimede yerden göğe kadar hak veriyorum. gerçektende aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. lafta herkes cenneti ister ama ya amellerimiz neyi gösteriyor kardeşlerim