Abim güleceğim yoktu, Allah razı olsun ya hu :D
Çevrimdışı ruhisukut Önce tanı sonra bağlan! İslam-TR Üyesi 7 Ağu 2016 #41 Mustafa Sabri' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Abim güleceğim yoktu, Allah razı olsun ya hu
Çevrimdışı Ebu Hayseme İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Ağu 2016 #42 Mustafa Sabri' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ben kabul etmiyorum abi ilk onlar başlatmıştır önce onlar özür dilesin.:eyv:
Mustafa Sabri' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ben kabul etmiyorum abi ilk onlar başlatmıştır önce onlar özür dilesin.:eyv:
Çevrimdışı y0lcu34 HARİCİSİ Üyeliği İptal Edildi Banned 7 Ağu 2016 #43 3-4 kere baktım resme bir sorun çıkmaz dimi?
Çevrimdışı Ebu Hayseme İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Ağu 2016 #44 y0lcu34' Alıntı: 3-4 kere baktım resme bir sorun çıkmaz dimi? Genişletmek için tıkla ... Bu hatayı senden beklemezdim abi. Hemen biri İslam4ever abi ile iletişime geçsin 1 ay banlasınlar seni. O da senin güzel hatrına yoksa süresiz...
y0lcu34' Alıntı: 3-4 kere baktım resme bir sorun çıkmaz dimi? Genişletmek için tıkla ... Bu hatayı senden beklemezdim abi. Hemen biri İslam4ever abi ile iletişime geçsin 1 ay banlasınlar seni. O da senin güzel hatrına yoksa süresiz...