Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
"Yeryüzünde bulunanların çoğuna uyacak olursan, seni Allah'ın yolundan saptırırlar. Onlar zandan başka bir şeye tâbi olmaz, yalandan başka söz de söylemezler."Enam 116
"(Resûlüm!) De ki: Ey kâfirler! Ben sizin tapmakta olduklarınıza tapmam.
Siz de benim taptığıma tapmıyorsunuz.
Ben de sizin taptıklarınıza asla tapacak değilim.
Evet, siz de benim taptığıma tapıyor değilsiniz.
Sizin dininiz size, benim dinim de banadır."Kafirun 1-6
"Yeryüzünde bulunanların çoğuna uyacak olursan, seni Allah'ın yolundan saptırırlar. Onlar zandan başka bir şeye tâbi olmaz, yalandan başka söz de söylemezler."Enam 116
"(Resûlüm!) De ki: Ey kâfirler! Ben sizin tapmakta olduklarınıza tapmam.
Siz de benim taptığıma tapmıyorsunuz.
Ben de sizin taptıklarınıza asla tapacak değilim.
Evet, siz de benim taptığıma tapıyor değilsiniz.
Sizin dininiz size, benim dinim de banadır."Kafirun 1-6

Geçmişte kendisini takip ettiğim ucunu kaçırmaya başladıktan sonra takip etmeyi bıraktığım bir youtuber Ekin Soyak.Nasıl başlasam, ne desem bilemiyorum.Bu kardeş için Allah azze ve celle'nin gerçekten ona hidayet vermesi için dua edip, gerek faziletli vakitlerde gerek normal günlerde sürekli duamda tuttum bu kardeşi.Kendisini sadece videolardan tanıyordum cahildi masiyetleri vardı ama kendisine karşı kalbimde anlatamayacağım bir hidayet isteği bir hüzün vardı.Ve sürekli duada bulundum ve ahirette karşılığını bulma ümidi taşıyorum.

Son zamanlarda kendisi bir sene içerisinde ilk "Çay House" daki kişilerle takılmış İslam'ı tanımış sonrasında ise onlardan ayrılan bir yol izlemiş.Anlattıklarından yola çıkılırsa Tevhid'i tanımış Tağut'u reddetmiş bizim zannımız bu yönde.Allah azze ve celle ona hidayet etsin onu sırat'ı mustakim üzere eylesin.Kendisinin cahiliyyede ki durumu lüks arabalar, şatafatlı bir hayat ve fuhşiyata götüren zincirler ile zincirlenmişti.Bunlardan vazgeçmek, ve Hakkı ve Sabrı tavsiye edebilmek ancak ve ancak Allah azze ve celle'nin ikramıyla olur.Allah onu hayırlı kılsın.600 Bin takipçisi olması, çekinmeden devletin küfür bir sistem olduğunu söylemesi şeriatı istediğini söylemesi.Ataput'un kafir olduğunu söylemesi kolay bir olay değildir.Bu yüzden kafirler kardeşimize yüklenmiş ve onun hakkında demogoji yapmışlar.Bu tarz davette bulunan kardeşlerimizi destekliyoruz.

"Biz sana onların başından geçenleri gerçek olarak anlatıyoruz. Hakikaten onlar, Rablerine inanmış gençlerdi. Biz de onların hidayetini arttırdık."Kehf 13
Kendisini ve durumunu bilmenizi istedim yanlışlarım nefsimden doğrular ancak Allah'tandır.Şehvetler ile bezenmiş bir hayattan vazgeçip Allah yoluna girenlere selam olsun.Kendisinin son videosu.