Bu güzel dualarınız için, hepiniz den ALLAH razı olsun.
Aleyna, ben sana kadın olarak çalışmayı tavsiye etmem, başka yerlerden para geliyorsa, hele hele normal başörtüsü dedikleri, ama tesettür ile hiç alakası olmayan giyinim şekilleri yanlıştır.
Bu adamlar senden başörtüsünü çıkarmayı istedikleri niyeti nedir acaba?
Eğer kadın başka müşteriler için kendisini, başörtülü bile olsun, pazarlama taktikleri bulmaya çalışıyorsa, bu tesettür ile hiç alakası bile yoktur. Senin o işe almak isteyen kişiler, senden çarşafı bırakıp ve daha açık olan modeli ve şekili başörtüsü olsun, girilmesini istiyorlar. Tesettürun Modası olmaz, ister bir kimseler desinler.
Ve ben sana başka bir hikaye anlattıyim ki, benim anlattıklarım, sadece "vivi vivi" ıvır sıvır değil, kendi hayatımdada karşılaştım bir gerçek bir olaydır.
Ben iki ay önce kız istemeye gideceğim ve benim kendi ailemden bir kaç kişi bana gayri meşru öğütler verdiler :
-Sakalını kes
-Sakalını kes ve sonra büyütürsün (Yani kızı kandır)
Ve beni bu günaha teşvik ettiler.
Ben ama dedim ki, eğer ben sakalimi kesecek olursam, ben asla ve asla evlenmicem. Ben o zaman kız istedikten sonra, o kıza doğruyu söyleyip "ben asla sakalimi kesmicem" dedim. Ve Allahın kerameti burdan sonra geliyor. O kız (benim nişanlım) bana dedi ki, benim sakalı halimi beğeniyor ve bana sakalimi kesmeme diye tenbih etti. Allahın yolunda gidersen, Allahın böyle mucizelerine şahid olursun.
Sen o kişilere sakin bir alışveriş yapma dinin hakkında ve onları bırak. Ve namazlarda secde halinde Allah sana hayırlı bir eş versin diye dua et.
Sen açlıktan öl, ama dinini satan gibi ölme.
Sen bekar öl, ama dinin satan gibi ölme.
Sen düğünsüz öl, ama dinin satan gibi ölme.
Sen namuslu öl, ama dinini satan gibi ölme.
Allah inşallah sana yardım eder...