Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Soru Cevlani'nin Son Halini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

İmam Ebu Hanif Çevrimdışı

İmam Ebu Hanif

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Arkadaşlar son günlerde hakan fidan ile birlikte olan cevlani yi nasıl değerlendiriyorsunuz yani tağut dedimiz devlet ile birlikte olup iç içe olan biri olan cevlani nin son durumu nedir bilekte çay içmesinden tutun iç işleri bakanı nın şoförü olan biri oldu cevlani

Yorgun Mucahid Çevrimdışı

Yorgun Mucahid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Vakarlı bir Müslüman lider duruşuyla Türkiye'ye gidip görüşebilir ve Abd gibi devletlere karşı beraber hareket edebilirdi.
Ancak işin takım elbise kravata kadar gitmesi üstelik Talibana vs laf etmesi olmadı.
Allah hatalarından döndürsün.

Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

''Selef,selef ve selef...''
İslam-TR Üyesi
Hocam Taliban'a laf etme kısmında adam Taliban'ı yermiyor. Veya başka bir devlet ile görüşmesi de olması gereken şeylerden birisi. Bazen maslahat gereği cihadı erteleyebilirsin veya belli bir zamana kadar terk edebilirsin. Ama bu batılılaşma anlamına gelmemeli. Azınlıkların hakları evet önemli ama çok ileriye gidiliyor gibi. Yanında bir çok fıkıh âlimi veya güvenilir alım bulunmakta. Umarız ki bu alimler ona yol gösterirler çünkü ilimsiz cihad olmaz. İlimsiz devlet de kuramazsin. Allah yardımcıları olsun. Şeri bir ahkam ile yönetilen hicret edilmesi gereken bir devlet olur inşallah.

Vҽϲízҽ Çevrimdışı

Vҽϲízҽ

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
peki yönetim niye şeriat değil
Tek görüşme mi şöförlük yaptı adam

Arabanın şoför koltuğuna geçti diye "şoförlük yaptı" anlamında düşünmüşsün oysa ben "komuta bende" mesajı olarak anladım.
Bu ve bunun gibi konularda ortalıkta çok fazla aslı olmayan fitne haberler çıkarken bide siz niye tuz biber olan konular açıyorsunuz?
Din kardeşlerinize özellikle de mücahidlere karşı hüsnü zan yapmak, sabırla ne olacağını beklemek sizlere ağır mı geliyor?
Adamlar bu yolda senelerini vermiş, din kardeşlerini feda etmişler. Senelerce zindanlarda işkenceler çeken insanların kurtulmasına vesile olmuşlar. Tüm bunlar birileri evinden oturup klavye mücahidliği yapsınlar diye olmadı.
Ayrıca çok mu merak ediyorsun? Suriye'ye gidip Ahmed eş Şara'nın kendisine direkt sor!

Yorgun Mucahid Çevrimdışı

Yorgun Mucahid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Arabanın şoför koltuğuna geçti diye "şoförlük yaptı" anlamında düşünmüşsün oysa ben "komuta bende" mesajı olarak anladım.
Bu ve bunun gibi konularda ortalıkta çok fazla aslı olmayan fitne haberler çıkarken bide siz niye tuz biber olan konular açıyorsunuz?
Din kardeşlerinize özellikle de mücahidlere karşı hüsnü zan yapmak, sabırla ne olacağını beklemek sizlere ağır mı geliyor?
Adamlar bu yolda senelerini vermiş, din kardeşlerini feda etmişler. Senelerce zindanlarda işkenceler çeken insanların kurtulmasına vesile olmuşlar. Tüm bunlar birileri evinden oturup klavye mücahidliği yapsınlar diye olmadı.
Ayrıca çok mu merak ediyorsun? Suriye'ye gidip Ahmed eş Şara'nın kendisine direkt sor!
İnsanın son hali ile ebedi hayatı belirlenir. O yüzden Ahmed eş Şara, Allah kendisinden razı olsun, hayatını cihadla geçirmiş olsa da bunun demokrasi yanlısı ılımlı Müslüman profili çizerek bitmesi ve sona ermesini hiçbir Müslüman haliyle istemez ve bundan endişe duyulması normal şuan. En son Anadolu Müslümanları demokrasi oyununa kandığından beri ülkeye Müslüman ülke diyemeyeceğimiz hale geldik şu zamanda. Yoksa verilen hak cihadlara ve mazlumların kurtarılmasına bir laf söylenemez

Üst Ana Sayfa Alt