CHP - İnönü Zamanında Ahır ve Genelevine Çevrilen Camiler
@Abdulmuizz Fida muhterem, dile getirtiğiniz iddiaya karşı yıllar önce birçok itirazlar yapıldı. Siz de bir internet arama çubuğunda "Camiler ahır yapıldı yalanı" yazıp görebilirsiniz.CHP - İnönü Zamanında Ahır ve Genelevine Çevrilen Camiler
Ben bir iddiayı dile getirmedim, dile getirilmiş iddiaya konu açtım.@Abdulmuizz Fida muhterem, dile getirtiğiniz iddiaya karşı yıllar önce birçok itirazlar yapıldı. Siz de bir internet arama çubuğunda "Camiler ahır yapıldı yalanı" yazıp görebilirsiniz.
Eğer bu forum sitesi siyaset üstü ise, o zaman mâlum partinin İslam'ı nasıl yıllarca bir sömürü aracı olarak kullandığı ve ne gibi gayrî İslamî icraatler gerçekleştirdiğini belirten bir belsel yapmak da üzerinize düşen vicdanî bir mesuliyet olmalıdır. Çünkü dine zarar veren kesimlerden bir kısmını ifşa ederken bir kısmını gizlemek ve hiç bahsetmemek içinize sinmemelidir. Aksi halde malûm bulgurcu hoca ile aynı menzildesiniz demektir. Siyasetin dine müdahale etmesi asla kabûl edilecek bir şey olamaz, çünkü gâyesi dünya menfaati devşirmektir.
Selametle.
@Abdulmuizz Fida muhterem, mâlum siyasi partinin, Adaletsizlik ve Kanunsuzluk Partisi veya Adam Kayırma Partisi veya Allah'la Kandıran Parti olduğunu anlamamanıza şaşırdım.
Sen acilen şizofren tedavisi görmelisin.@Abdulmuizz Fida muhterem, mâlum siyasi partinin, Adaletsizlik ve Kanunsuzluk Partisi veya Adam Kayırma Partisi veya Allah'la Kandıran Parti olduğunu anlamamanıza şaşırdım. Diğer ve daha eski bir siyasi partinin bazı eski ictaatlarını tekrar ortaya döküyorsanız bu nevzuhur sözümona "kutlu yol" iddiasındaki yeni menfaat kabilesini de "es geçmeyin" şeklindeki talebim sizi rahatsız etmemelidir.
Mutlak hâkimiyet elbette Allah'a aittir çünkü Mülk O'nundur. Elbette Allah bu dünyadaki insan topluluklarının devlet işlerine doğrudan karışmaz. Usül ve esaslar Kur'an ve Sünnetin onayladığı ölçülerde olmalıdır. Kritik soru, devlet yönetimi nasıl kurulmalı ve olmalı ki, bu rejimler yâni siyasi parti görünümlü şer odakları hiç ortaya bile çıkamasın şeklinde olsa gerektir. Devlet yönetimi ehil ellerde olmazsa o vakit ehl-i haram vel zulüm rejimlerden kurtuluş yoktur. İşte onun için bahsettiğiniz meclis salonunda size o çok itici gelen cümle yazılmıştır. Yâni bir hanedanın, bir kabilenin, bir zümrenin devlette egemenliği fazlasıyla haklı bir şekilde reddedilmiştir. Allah'ın Kâinattaki mutlak egemenliğini kim hükmen reddedebilir ki?
Teşhisi doğru yapmak ve yanıltıcı yönlendirmeleri fark etmek gereklidir. Tağut dosyası-2 Türkiye’de Selefilik ve Tağut Kurgusu size önce ters gelebilir ama peşin hükümle redddetmeden önce bir okuyun derim. Sizin forumunuza üye olmam sizinle tamamen aynı şeyleri düşündüğüm için değil, sizin görüşleriniz içinden de elbette bana faydalı olanlar bulunduğu içindir. "Gerçeğin şimşeği, fikirlerin çarpışmasından çıkar." varsayımını doğru bulduğum için buradayım.
Selametle.
Sen acilen şizofren tedavisi görmelisin.
Alıntı ifadeler, üyelerin yanlış fikirlere sahip olduğu zannedilse bile kullanılmamalıdır ve silinmelidir, çünkü rencide edici mahiyet taşıdığı gibi o üyelere karşı sizi Ahirette borçlu çıkarma ihtimali de vardır.zırvalamaya tam gaz devam edebiliyorsun.
Yanlış anlamış olabilirsiniz, çünkü sizi itham etmedim sadece o zaman mâlum diğer örgütü de yansızlık adına devamında belirtsenize demek istedim ve bunu belirtirken sizin daha önce bu konuda zaten ifşaat yaptığınızdan haberim yoktu. Dolayısıyla şahsıma iftira ithamınız ve kullanım sınırlama cezası vermeniz yerinde olmamıştır.bizi AKP'yi ve dini kötü kullanan hocaları kollamakla itham ettin.
Alıntı ifadeler, üyelerin yanlış fikirlere sahip olduğu zannedilse bile kullanılmamalıdır ve silinmelidir, çünkü rencide edici mahiyet taşıdığı gibi o üyelere karşı sizi Ahirette borçlu çıkarma ihtimali de vardır.
Yanlış anlamış olabilirsiniz, çünkü sizi itham etmedim sadece o zaman mâlum diğer örgütü de yansızlık adına devamında belirtsenize demek istedim ve bunu belirtirken sizin daha önce bu konuda zaten ifşaat yaptığınızdan haberim yoktu. Dolayısıyla şahsıma iftira ithamınız ve kullanım sınırlama cezası vermeniz yerinde olmamıştır.
Sitenizde cevap vermeyi istediğim çok konu vardı ama artık bundan vazgeçtim çünkü yaklaşımınızın sorunlu olduğunu anladım. Sitenizi Allah'a emanet ediyorum.
Alıntı ifadeler, üyelerin yanlış fikirlere sahip olduğu zannedilse bile kullanılmamalıdır ve silinmelidir, çünkü rencide edici mahiyet taşıdığı gibi o üyelere karşı sizi Ahirette borçlu çıkarma ihtimali de vardır.
Yanlış anlamış olabilirsiniz, çünkü sizi itham etmedim sadece o zaman mâlum diğer örgütü de yansızlık adına devamında belirtsenize demek istedim ve bunu belirtirken sizin daha önce bu konuda zaten ifşaat yaptığınızdan haberim yoktu. Dolayısıyla şahsıma iftira ithamınız ve kullanım sınırlama cezası vermeniz yerinde olmamıştır.
Sitenizde cevap vermeyi istediğim çok konu vardı ama artık bundan vazgeçtim çünkü yaklaşımınızın sorunlu olduğunu anladım. Sitenizi Allah'a emanet ediyorum.