İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
es selamu aleykum.
Bizler El-Fecr Medya referanslıyız sevgili kardeşim. En az el-Fida, Şumukh ve Ensarul Mucahidin siteleri kadar güveniliriz elhamdulillah. Allah'ın izniyle yakında sitenin açılışı bahsi geçen sitelerden yapılacaktır. Bu şekilde güvenilirliğimiz teyid edilmiş olacaktır inşaallah. Allahu teala sizleri de bizleri de korusun
s.a.kardeslerim ALLAHA hamd olsun bizleri bir birimize kardes yapti ve rabim bizleri sehid olarak oldursun sizlerle bir arada olmak benim icin botuk serefdir rabbim bizleri cenetinde konsu yapsin ben cok sansli insanim ki ben tevhid ehliyim elhemdulilah rabim butun kardeslerimize yardimci olsun amin rabbim bizleri musab bin umeyr .r.a. ha kimi sehid eylesin bizler bir seyi unutmayalim bizler malimizla canimizla ALLAH yolunda cihad etmeliyiz RABIM bizlere bu buyuk ibadeti nasib etsin amin. s.a.v.r.v.b.