H
Selamun aleykum kardeşlerim
Ukbe İbni Âmir (radıyallahu anh) anlatıyor: Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm)'ı minberde iken dinledim, şu ayeti okudu:
"Ey iman edenler! Onlara karşı gücünüzün yettiği kadar -Allah'ın düşmanı ve sizin düşmanlarınızı ve bunların dışında Allah'ın bilip sizin bilmediklerinizi yıldırmak üzere kuvvet ve savaş atları hazırlayın..." (Enfal, 60).
Ayette geçen "kuvvet"i "Bilesiniz, kuvvet "atmak"tır" diye açıkladı ve bunu üç kere tekrar etti." Müslim, İmâre 167, (1917); Tirmizî, Tefsir, Enfâl (3083); Ebu Davud, Cihâd 24, (2514).
Nükleer füzelere uzayda uydu vurma teknolojısıne nasıl ulaşacağız
Peygamber Efendimiz Salallahu Aleyhi Ve Sellem:
“Halife kalkandır. Arkasında savaşılır ve korunulur” buyurmaktadır
Bu halife nasıl olmalı bu zamanda
Bu teknolojiye ve halifeye gerilla direnişci statüsüylemi kavuşacağız
……………..Sorun burda başlıyo
DONKİŞOT GİBİ YEL DEĞİRMENİNE MIZRAK İLE Mİ SALDIRACAĞIZ
YOKSA NÜKLEER FÜZEYLEMİ SALDIRACAĞIZ
KIZILDERİLİLER GİBİ BÖLÜK PÖRÇUK OLUP BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRÜP SONRADA
TARİHTEN SİLİNDİĞİ GİBİMİ OLUCAZ
YOKSA SAVAŞ HİLEDİR DEYİP SİYASİ , EKONOMİK , İSTİHBARAT
GERİLLA SAVAŞI GİBİ CİHADIN HER TÜRLÜSÜNÜ YAPIP DEVLET OLUP DUNYADAKİ MUSLÜMANLARA YARDIM MI EDİCEZ
BİR KOMUTAN SAVASTA KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPAR
SAVAŞ DIŞINDA CAİZ GÖRÜNMEYEN HER HANGİ BİR YASAK
SAVAŞTA KAZANMAK ONU YAPMAKTAN GECİYOSA KOMUTAN O
SORUMLULUĞU ALIR CAİZ OLMIYAN O ŞEYİ YAPAR
SAF VE CAHİL OLMAYIN YAHUDİ HİRİSTİYAN NE TAKDİKLERİ YAPIYOSA MUSLUMAN DAHA İYİSİNİ YAPMALI
SİYASETSE SİYASET TAKİYESE TAKİYE AJAN SA AJAN SAVASI KAZANMAK BIR TOPLUMUN AJAN OLMASINI GEREKTİRİYOSA
OYLE OLUNURUR BU KARARI O ÜLKENİN ŞARTLARINA GÖRE MUSLÜMANLARIN SECTİĞİ KOMUTAN ULULEMİR VERİR
Yani her türlü silah ,ekonomik , istihbarat ve
Birleşmiş milletler gibi sayı üstünlüğü olan kafirlere
rpg, kanas, kaleşinkof ve mayın ile saldırıp , ikiz kulelerde olduğu gibi 3000 kafir öldürüp daha sonra milyonlarca şehit verip darma durman edilip tecavüzler işkenceler esaretler ve Müslümanların bir birlerini öldürmesinin diz boyu olduğu bir savaş takdiği ile mi savaşacağız
Yoksa ..islam devleti olup devlet olmanın getirdiği imkanlarlamı savaşacağız
işte sorun bu
…………………….DENGELER
.............KAFİRLERİN DURUMU
1... Kafirler birlik içinde
2...Son sistem silah teknolojisine sahip
3...Gerilla için orman,mağra sığınaktı önce den şimdi uyduyla biri bizi gözetliyo evi gibi oldu
4...Kafirlerin uluslar arası istihbarat paylaşımı ve gücü var
5..Kafirlerin bir komutanı 30 ,40 yıl eğitim alıyo ,
1000 yıl önceki savaş takdiklerini ve günümüzdeki dünyada yapılan düzenli ordu ve gerilla savaşlarını
bizzat o ülkelere giderek araştırıyor.
6...Kafirlerin maddi ve ekonomik yaptırım gücü
demokrasi kılıcı ve siyasetle insanları bir merkezden yönetiyolar
7...Her türlü işkence çeşidine ,iğne vs. bilgi ve tecrübeye sahipler
.8....SAVAŞI KAZANMAK İÇİN HER ŞEY SERBEST
ŞUNU YAPMAK CAİZ ŞU DEĞİL GİBİ PRENSİBLERİ YOK
............MÜSLÜMANLARIN DURUMU NASIL
1....BİRLİK YOK TEKFİR ÇOOOK BİR BİRİMİZİ ÖLDÜREREK KAFİRİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEK VAR
2...UYDU TEKNOLOJİSİ, UÇAK ,GECE GÖRÜŞLÜ HELİKOPTERLERİ,, KİMYASAL, NÜKLEER BOMBALARI , AKILLI FÜZELERİ , YOOK
3....ULUSLAR ARASI İSTİHBARAT AĞI VE GÜCÜ YOK EN SAĞLAM ADAMLAR AJAN ÇIKABİLİYO
BİR MÜCAHİD ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ALMIŞSA BİRAZDA SİLAH EĞİTİMİ ALMIŞSA
İŞTE SANA KOMUTAN
4...MADİ GÜCÜ ZAYIF BAZILARI SOYGUN YAPARAK İŞİ GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYO
ELİMİZDEKİ SİLAHLARDA ÇİP VAR YERLERİMİZ BİLİNİYO
KAFİRLERE SAVAŞTA HER ŞEY SERBEST
HER TÜRLÜ HİLE TAKDİK YAPARLAR
5 …İYİ NİYETLİ MÜSLÜMAN LARIN AYETLERİ KENDİ KAFALARINA GÖRE YORUMLAYIP İ MÜSLÜMANLARI KIZILDERİLİ GİBİ SAVACAK GERİLLA DURUMUNA SOKMALARI
6…. MÜSLÜMANLARIN GÜÇLÜ BİR DEVLET SİYASİ BİR GÜÇ CATISINDA BİRLEŞMESİNİ İSTEMEYEN İÇİMİZDEKİ HOCA TİPLİ KAFİR AJANLARIN
AYETLERİ İSTEDİĞİ GİBİ YORUMLAYARAK BU CAİZ DEYİL BU ŞİRK DEYİP MÜSLÜMANLARIN BİRLEŞMESİNİ ENGELLEMEKTEDİR
KURANDA ALLAH CC RESULULLAHA KÜFÜR VE HAKARETİ KAFİRLİKLE EŞ TUTARKEN
BİR KAFİRİ ÖLDÜRMEK İÇİN RESULULLAHTAN KENDİSİNE YANİ RESULULLAHA HAKERET ETME İZNİ İSTEĞEN SAHABEYE
RESULULLAH AYNEN ŞÖYLE SÖYLÜYO
............NE SÖYLERSEN SÖYLE
İŞTE ÖLÇÜ BU OLMALIYDI ASLINDA
SAVAŞIN RAJONU NEYİ GEREKTİRİYOSA ONU YAPMAYIP
DÜNYANIN ĞÜC DENGELERİNİ GERCEKLERİNİ KABUL ETMEYİP İDRAK ETMEYİP ONA GÖRE STRATEJİ YAPMAYIP
BİZ KIZILDERİLİ GİBİ SAVAŞIP ŞEHİD OLUYORUZ
İSLAM DEVLETİNDEN ÇOOOOK UZAĞIZ
BU MANTIKLA MEHDİ ALEYHİSELAM GELENE KADAR BİR BİRİMİZİ ÖLDÜRELİM
BİR YANDAN KAFİRLER BİZİ UYDU İLE CANLI CANLI SEYREDİP KAHKALAR ATARAK ÖLDÜRSÜNLER
BİZDE BİR BİRİMİZİ ALLAH ADINA TEKFİR EDİP ÖLDÜRÜP
BUNU YAPMANIN VERDİĞİ DUYGUYLA KENDİMİZLE GURUR DUYALIM
ALLAH İÇİN BİRBİRİMİZİ ÖLDÜRELİM
ZAMANI BÖYLE GEÇİRELİM MEHDİ GELENE KADAR
BU MU BU MU
ALLAH cc RASULULLAH BÖYLE Mİ OLMASINI İSTİYO
Size gördüğüm bir olayı anlatım
Televizyonda filistinde bir müslüman diğer Müslümanı esir almış.
İşkence etmiş gülerek poz veriyor. İşkenceye maruz kalmış müslümanın korku ve çaresliğini bir yandanda bunlara gülen yahudiyi görünce kahroldum inanın hiç aklımdan çıkmıyo
Bir yanda yahudi diğer yanda bir birine düşman iki filistinli ....
DÜNYADAKİ MÜSLÜMANLAR AYNI O İKİ FİLİSTİNLİ GİBİ DÜŞMAN OLMAK İÇİN
İNTERNETTE ,İŞ HAYATINDA, OKULDA ,AİLESİNDE ,, BİR BİR İLERİNE HİÇ ANLAMADAN HAKARET, ŞİRKLE İTHAM ETMEK EDEREK HAKKI SAVUNDUKLARINI İLERİ SÜREREK DÜŞMAN OLUYOLAR ........
.....İÇTENLİKLE SÖYLÜYORUM
EĞER MÜSLÜMANLARIN BAZI KONULARDA BİR ORTAK KONUDA BİRLEŞMELERİ MÜMKÜNSE
FAKAT TABİ OLDUĞUM MÜRŞİDİM VE TABİİ OLDUĞUM ESKİ ALİMLERİN GÖRÜŞÜ BUNA ZIT İSE BEN O ŞİMDİKİ VE ESKİ ALİMLERİME O KONUDA TABİ OLMAM ..
BİRLEŞTİRİCİ GÖRÜŞÜ KİM SÖYLÜYOSA O ALİME TABİ OLURUM O KONU DA ..
.BUNU İÇTENLİKLE SÖYLÜYORUM .
Evet, Müslüman Ümmet’in, aslan parçaları MEVCUT
İNŞAALLAH O ALLAH PARÇALARINI BİRLEŞTİRECEK
ARSLANLARDA ÇIKAR ONLARA TABİ OLUNUR
……… ÇÖZÜLMESİ GEREKEN SORU
DARUL HARP TE SEÇİLEN BİR EMİR DARUL İSLAMIN OLMASI İÇİN
ZAMANIN VE ÜLKESİNNİN ŞARTLARINI GÖZ ÖNÜNDE BULUNARAK KIYAS YAPIP HÜKÜM VEREBİLİRMİ??
STRATEJİYİ BELİRLER BİR İNSANI VEYA İNSANLARI ,O STRATEJİ ÇERÇEVESİNDE GÖREVLENDİREBİLİR Mİ??
KAÇ TÜRLÜ SAVAŞ ,CİHAD VARDIR
CİHAT YALNIZ SİLAHLA MI YAPILIR YOKSA
siyasi
ekonomik
kültürel
ticari
dinsel
soğuk savaş
sıcak savaş
istihbarat savaşları
teknolejik ,silahlanma savaşları
bunlarla savaşta dini sınır nedir.normal zamandaki kurallar savaştada geçerlimi. müslümanlar bunların nersinde
İŞTE BU SORULARA DOĞRU CEVAPLAR BULUNURSA KAYBETTİĞİMİZ SAVAŞI KAZANMA SÜRECİNE GİRERİZ
TAĞUTA. YAHUDİYE . KİM HİZMET ETMİYO ??
AMERİKA TÜRKİYEDE ZAMANINDA İLK KOMİNİST ÖRGÜTLENMEYİ YAPTI destekledi eylemler yaptırdı
sonrada türkiyeye aman dikkat kominizim sizi tehdid ediyo iş birliğimizi devam edelim ortak düşmanımıza karşı sırt sırta verelim dedi .
şimdi Müslüman örğütler kuruyorlar onlara silah veriyolar ..böylece iyi niyetli Müslümanları tanıyıp istedikleri gibi kullanıyolar
düşmanın hilesi o kadar çooook ki bizimle en iyi duygularımızı bile kendi menfaatları için malzemeye çevirebiliyolar .
başka bir örnek çeçenistanda 1996 ruslar yenildi anlaşma yaptılar daha sonra selefi cematın liderine dağıstanda haber gönderdiler gel burada şu köyde şeriat ilan ettik gel
o da komisyonu heyeti dinlemeden gitti tabi Ruslar onu bekliyo sonra kuşatılınca o selefi lider şamilden hattabdan yardım istedi çaresiz onlerda gitib savaşınca anlaşma bozuldu şavaş başladı
Ruslar Çeçenlerden birilerini öldürdüler dedilerki mucahidler vahhabi oldu onlar yani vahhabiler öldürdü dediler
sonra çeçen mucahidlerden öldürdüler diğer çeçenler öldürdü dediler
sonuç şimdi mucahidlere vahhabi damgası vuruldu dünyadan yardımlar kesildi çeçenistan kukla bir yönetime bırakılıp çok para verdi .
mucahidlerin elinde olan şehirler ve köyleri kaybettiler dağlarda kaldılar... .. o kadar acayip durumlar varki
KAFİRLER ŞÖYLE DÜŞÜNÜYO OLABİLİR
Şeriatın ilan edildiği bir yer güzel dimi , ama düşman bunu kendi lehine çevirebiliyo
Şöyleki şeriat ilan edilen yere ,dağdaki, ovadaki, yer altındaki Müslümanlar toplanacak bizde içlerine mucahit kılığında adamlarını sokup ,
sonra uydu desteği ile müslümanları yok etmek
gülerek bağırak çığlık atarak 30 metre yerin altındada olsalar mağrada da olsalar ,ormandada olsalar bombalarla Müslümanları
toplu veya tek tek öldürürler ..
mucahidleri bahene ederek dünyadaki ülkeleri korkutup istediklerini yaptırırlar
KAFİRLER ŞUNU İSTİYO
SAKIN BİZİM GİBİ BİRLİK OLMAYIN ,,ŞAVAŞTA HER YOLU ,HİLEYİ, DENEMEYİN ,,siyaset uğraşmayın
devlet olma nükleer kapasite sahib olup bizi korkutmayın böyle siyasi bir düşünceye kapılmayın
KÜFÜR SÖZÜ, FİİLİ KÜFÜR GİBİ YOLLARA BAŞVURARAK
TOPLUM OLARAK SİYASET YAPMAYIN ,KAZANMAK İÇİN HER YOLU DENEMEYİN
KIZILDERİLİ MANTIĞI İLE AYRI AYRI KABİLELER OLUN
BİR BİRİNİZİ ÖLDÜRÜN , HER KEZ BENİM SAVAŞ METOTUM DOĞRU DESİN ,
MÜSLÜMANLAR
ONURLUCA HAPİSE …girer işkence görür onurluca şehit olur .. fakat
TOPLUM ONURSUZCA ESARET ALTINDA YAŞAR
SEFİL SÖMÜRÜLEN KULLANILAN KUKLA GİBİ OYNALINAN HAKERET EDİLEN KENDİ ÜLKELERİNDE GARİP ĞURABA
OLMAK , HAYELLERLE KENDİNİ AVUTAN 3 BEŞ İCRAATLE TATMİN OLAN BİRİ OLMAK BU HİÇ GÜZEL DEYİL
Güçlü bir devlet olma idalinden uzak bir iki operesyonla tatmin olmak bu çözüm deyil
İkiz kulede 3000 insan öldü sonra kafirlerin başlattığı operosyonda 3.000.000 müslüman katletildi
sonuç bu kadar ölümden sonra ne kadar mesafe kat ettik kazancımız ne oldu
ıraktaki durum ortada
afganistanda önceden şeriat ilan edilmişti şimdi durum ortada
AMERİKA TİRİLYONLARCA DOLAR BASAR
…BİR İLANLA AMERİKAYA YÜZBİNLERCE İNSANLAR AMERİKAN VATANDAŞI OLUR
Sen durma ben şu kadar Amerikalı öldürdüm de
AMERİKAYA daha büyük zarar şöyle olur
Şu anda anlaşması yapılan Türkiye rusaya azerbeycan gibi bazı ülkeler ticarette kendi para birimleri ile alış veriş yapacaklar işte bu yayılırsa doların değeri düşer
işte o zaman Amerika dunyadaki opersyonlerı askerlerini finasmanda zorlanır
ülkesindeki iflas eden şirketlere para veremez
ülkelere suz payı verecek parası olmaz işte bu asıl çözüm
siyaset yapılmasın şirktir tağuta hizmettir ayete tersdir diyenler şunu demiş oluyolar farkına varmadan
içimize iç ve dış istibaratlar girsin kimin kim olduğunu bilsin, bizi istedikleri gibi kullansınlar, istedikleri zaman ilerlememize göz yumsunlar
istedikleri zaman ezip geçsinler, onlar şavaşın bütün hile lerini kullansınlar biz Kızılderili gibi olalım kurallarına , geleneklerine baglı ve siyasete ğirmeyelim
o içimizdeki ajanları gönderen makamı ele geçirmeyelim içimizdeki hainleri öğrenmeyelim,
BULUNDUĞU ÜLKEYİ PARÇALAYIP (SAVAŞ GEMİSİNİNİ BATIRIP ADEN KÖRFEZİNDEKİLER GİBİ BOT LA KAYIKLA DENİZ ALTILARINA UCAK GEMİLERİNE ŞAVAŞ GEMİLERİNE ŞAVAŞ AÇALIM ŞEHİT OLALIM)
Dünyadaki Müslümanlara devlet olarak yardım etmeyelim, nükleer güce sahib olmıyalım
Kızılderililer, afrikadaki yerliler gibi ,,gerila savaşının ötesine geçmeyelim , bu mu bunu kim istiyo
…bi saf iyi niyetli Müslüman bide kafirler ve Yahudi istiyo
Yahudi bizi parçalıyo kimine siyaset yaptırıyor kimi nede siyaset haramdır diyo …
amarikan istihbaratın başı rus kostebek çıktı gerisini siz düşünün. .
Tarikatlerin içinde cihatçı radikal olduğunu söyliyenlerin içinde ve daha bir çok müsliman dernek ve örğütlerin içinde kimin kim olduğu belli değil kendi adamlarına güzel işler yapmasına göz yumuyolar
onu belli seviyeye çıkarıyolar sonrada iyi niyetli olan lider adayını bir şekilde öldürüyolar yada hapse attırıp onun yerine kendi adamlarını getiriyolar
bu kafir ajan ,,o örgütün lideri veya hocası veya kitap yazan veya
MÜSLÜMANLARIN BİR BİR LERİNE KAFİR DEMESİNE SEBEP OLACAK FİTNE VE İHTİLAFLARI KÖRÜKLEYEN BİRİ OLABİLİYO
HATA İNTERNET SİTESİNDE BÖYLE TARTIŞMA SİTELERİ KURUP TARTIŞMALARI FİTNELERİ ÇOĞALTIYOLAR DAHA NELER NELER
GECENLERDE AMERİKADAKİ YAHUDİLER TÜRKİYEDEKİ YAHUDİLERE VE MASONLARA ŞU TALİMATI VERDİLER GAZTEDE OKUDUM
türkiyedeki Müslümanlar arasındaki fitneleri çoğaltın ……
SONUÇ HEPİMİZ BİR ŞEKİLDE KULLANILIP YAHUDİ NİN EMELLERİNE HİZMET EDİYOZ ..
BİR ÖRNEK
Müslüman bir tirende…diyoki ben şerita göre güneye gidicem küzeye gitmicem diyip trenin arka tarafına doğru yani güneye doğru gidiyo fakat o istemesde tren küzeye gidiyo o Müslüman istediği kadar trenin arkasına güneye gitsin o trenin içinde olduğu muddetçe o küzeye gitmek zorunda
TAKİ MAKİNİSTİ YÖNETİMİ TRENİ ELE GECİR ME METODUNU DENEYİP KONTROLU ELİNE ALANA KADAR ...
kısacası herkes benim yolum doğru hepiniz buraya gelin demesi müslümanların şu durumları nedeniyle yanlış
her kes bulunduğu ÜLKENNİN şartlar gereği yapısı mevkisi , gereği her kez mucadeleyi bir yerden yapmalı bir birilerine saygı duymalı
....müslüman kardeşlerim .......UYANIK ,,,UYANIK,,,UYANIK,,,, OLALIM ...........
bir birimizi tekfir etmeyelim kafirin ekmeğine yağ sürmeyelim orta yol bulmaya çalışalım görüşlerimizde...bu zor biliyom en azından ferdi olarak bunu yapalım
..........vesselam hepinize saygılar……………
Ukbe İbni Âmir (radıyallahu anh) anlatıyor: Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm)'ı minberde iken dinledim, şu ayeti okudu:
"Ey iman edenler! Onlara karşı gücünüzün yettiği kadar -Allah'ın düşmanı ve sizin düşmanlarınızı ve bunların dışında Allah'ın bilip sizin bilmediklerinizi yıldırmak üzere kuvvet ve savaş atları hazırlayın..." (Enfal, 60).
Ayette geçen "kuvvet"i "Bilesiniz, kuvvet "atmak"tır" diye açıkladı ve bunu üç kere tekrar etti." Müslim, İmâre 167, (1917); Tirmizî, Tefsir, Enfâl (3083); Ebu Davud, Cihâd 24, (2514).
Nükleer füzelere uzayda uydu vurma teknolojısıne nasıl ulaşacağız
Peygamber Efendimiz Salallahu Aleyhi Ve Sellem:
“Halife kalkandır. Arkasında savaşılır ve korunulur” buyurmaktadır
Bu halife nasıl olmalı bu zamanda
Bu teknolojiye ve halifeye gerilla direnişci statüsüylemi kavuşacağız
……………..Sorun burda başlıyo
DONKİŞOT GİBİ YEL DEĞİRMENİNE MIZRAK İLE Mİ SALDIRACAĞIZ
YOKSA NÜKLEER FÜZEYLEMİ SALDIRACAĞIZ
KIZILDERİLİLER GİBİ BÖLÜK PÖRÇUK OLUP BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRÜP SONRADA
TARİHTEN SİLİNDİĞİ GİBİMİ OLUCAZ
YOKSA SAVAŞ HİLEDİR DEYİP SİYASİ , EKONOMİK , İSTİHBARAT
GERİLLA SAVAŞI GİBİ CİHADIN HER TÜRLÜSÜNÜ YAPIP DEVLET OLUP DUNYADAKİ MUSLÜMANLARA YARDIM MI EDİCEZ
BİR KOMUTAN SAVASTA KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPAR
SAVAŞ DIŞINDA CAİZ GÖRÜNMEYEN HER HANGİ BİR YASAK
SAVAŞTA KAZANMAK ONU YAPMAKTAN GECİYOSA KOMUTAN O
SORUMLULUĞU ALIR CAİZ OLMIYAN O ŞEYİ YAPAR
SAF VE CAHİL OLMAYIN YAHUDİ HİRİSTİYAN NE TAKDİKLERİ YAPIYOSA MUSLUMAN DAHA İYİSİNİ YAPMALI
SİYASETSE SİYASET TAKİYESE TAKİYE AJAN SA AJAN SAVASI KAZANMAK BIR TOPLUMUN AJAN OLMASINI GEREKTİRİYOSA
OYLE OLUNURUR BU KARARI O ÜLKENİN ŞARTLARINA GÖRE MUSLÜMANLARIN SECTİĞİ KOMUTAN ULULEMİR VERİR
Yani her türlü silah ,ekonomik , istihbarat ve
Birleşmiş milletler gibi sayı üstünlüğü olan kafirlere
rpg, kanas, kaleşinkof ve mayın ile saldırıp , ikiz kulelerde olduğu gibi 3000 kafir öldürüp daha sonra milyonlarca şehit verip darma durman edilip tecavüzler işkenceler esaretler ve Müslümanların bir birlerini öldürmesinin diz boyu olduğu bir savaş takdiği ile mi savaşacağız
Yoksa ..islam devleti olup devlet olmanın getirdiği imkanlarlamı savaşacağız
işte sorun bu
…………………….DENGELER
.............KAFİRLERİN DURUMU
1... Kafirler birlik içinde
2...Son sistem silah teknolojisine sahip
3...Gerilla için orman,mağra sığınaktı önce den şimdi uyduyla biri bizi gözetliyo evi gibi oldu
4...Kafirlerin uluslar arası istihbarat paylaşımı ve gücü var
5..Kafirlerin bir komutanı 30 ,40 yıl eğitim alıyo ,
1000 yıl önceki savaş takdiklerini ve günümüzdeki dünyada yapılan düzenli ordu ve gerilla savaşlarını
bizzat o ülkelere giderek araştırıyor.
6...Kafirlerin maddi ve ekonomik yaptırım gücü
demokrasi kılıcı ve siyasetle insanları bir merkezden yönetiyolar
7...Her türlü işkence çeşidine ,iğne vs. bilgi ve tecrübeye sahipler
.8....SAVAŞI KAZANMAK İÇİN HER ŞEY SERBEST
ŞUNU YAPMAK CAİZ ŞU DEĞİL GİBİ PRENSİBLERİ YOK
............MÜSLÜMANLARIN DURUMU NASIL
1....BİRLİK YOK TEKFİR ÇOOOK BİR BİRİMİZİ ÖLDÜREREK KAFİRİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEK VAR
2...UYDU TEKNOLOJİSİ, UÇAK ,GECE GÖRÜŞLÜ HELİKOPTERLERİ,, KİMYASAL, NÜKLEER BOMBALARI , AKILLI FÜZELERİ , YOOK
3....ULUSLAR ARASI İSTİHBARAT AĞI VE GÜCÜ YOK EN SAĞLAM ADAMLAR AJAN ÇIKABİLİYO
BİR MÜCAHİD ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ALMIŞSA BİRAZDA SİLAH EĞİTİMİ ALMIŞSA
İŞTE SANA KOMUTAN
4...MADİ GÜCÜ ZAYIF BAZILARI SOYGUN YAPARAK İŞİ GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYO
ELİMİZDEKİ SİLAHLARDA ÇİP VAR YERLERİMİZ BİLİNİYO
KAFİRLERE SAVAŞTA HER ŞEY SERBEST
HER TÜRLÜ HİLE TAKDİK YAPARLAR
5 …İYİ NİYETLİ MÜSLÜMAN LARIN AYETLERİ KENDİ KAFALARINA GÖRE YORUMLAYIP İ MÜSLÜMANLARI KIZILDERİLİ GİBİ SAVACAK GERİLLA DURUMUNA SOKMALARI
6…. MÜSLÜMANLARIN GÜÇLÜ BİR DEVLET SİYASİ BİR GÜÇ CATISINDA BİRLEŞMESİNİ İSTEMEYEN İÇİMİZDEKİ HOCA TİPLİ KAFİR AJANLARIN
AYETLERİ İSTEDİĞİ GİBİ YORUMLAYARAK BU CAİZ DEYİL BU ŞİRK DEYİP MÜSLÜMANLARIN BİRLEŞMESİNİ ENGELLEMEKTEDİR
KURANDA ALLAH CC RESULULLAHA KÜFÜR VE HAKARETİ KAFİRLİKLE EŞ TUTARKEN
BİR KAFİRİ ÖLDÜRMEK İÇİN RESULULLAHTAN KENDİSİNE YANİ RESULULLAHA HAKERET ETME İZNİ İSTEĞEN SAHABEYE
RESULULLAH AYNEN ŞÖYLE SÖYLÜYO
............NE SÖYLERSEN SÖYLE
İŞTE ÖLÇÜ BU OLMALIYDI ASLINDA
SAVAŞIN RAJONU NEYİ GEREKTİRİYOSA ONU YAPMAYIP
DÜNYANIN ĞÜC DENGELERİNİ GERCEKLERİNİ KABUL ETMEYİP İDRAK ETMEYİP ONA GÖRE STRATEJİ YAPMAYIP
BİZ KIZILDERİLİ GİBİ SAVAŞIP ŞEHİD OLUYORUZ
İSLAM DEVLETİNDEN ÇOOOOK UZAĞIZ
BU MANTIKLA MEHDİ ALEYHİSELAM GELENE KADAR BİR BİRİMİZİ ÖLDÜRELİM
BİR YANDAN KAFİRLER BİZİ UYDU İLE CANLI CANLI SEYREDİP KAHKALAR ATARAK ÖLDÜRSÜNLER
BİZDE BİR BİRİMİZİ ALLAH ADINA TEKFİR EDİP ÖLDÜRÜP
BUNU YAPMANIN VERDİĞİ DUYGUYLA KENDİMİZLE GURUR DUYALIM
ALLAH İÇİN BİRBİRİMİZİ ÖLDÜRELİM
ZAMANI BÖYLE GEÇİRELİM MEHDİ GELENE KADAR
BU MU BU MU
ALLAH cc RASULULLAH BÖYLE Mİ OLMASINI İSTİYO
Size gördüğüm bir olayı anlatım
Televizyonda filistinde bir müslüman diğer Müslümanı esir almış.
İşkence etmiş gülerek poz veriyor. İşkenceye maruz kalmış müslümanın korku ve çaresliğini bir yandanda bunlara gülen yahudiyi görünce kahroldum inanın hiç aklımdan çıkmıyo
Bir yanda yahudi diğer yanda bir birine düşman iki filistinli ....
DÜNYADAKİ MÜSLÜMANLAR AYNI O İKİ FİLİSTİNLİ GİBİ DÜŞMAN OLMAK İÇİN
İNTERNETTE ,İŞ HAYATINDA, OKULDA ,AİLESİNDE ,, BİR BİR İLERİNE HİÇ ANLAMADAN HAKARET, ŞİRKLE İTHAM ETMEK EDEREK HAKKI SAVUNDUKLARINI İLERİ SÜREREK DÜŞMAN OLUYOLAR ........
.....İÇTENLİKLE SÖYLÜYORUM
EĞER MÜSLÜMANLARIN BAZI KONULARDA BİR ORTAK KONUDA BİRLEŞMELERİ MÜMKÜNSE
FAKAT TABİ OLDUĞUM MÜRŞİDİM VE TABİİ OLDUĞUM ESKİ ALİMLERİN GÖRÜŞÜ BUNA ZIT İSE BEN O ŞİMDİKİ VE ESKİ ALİMLERİME O KONUDA TABİ OLMAM ..
BİRLEŞTİRİCİ GÖRÜŞÜ KİM SÖYLÜYOSA O ALİME TABİ OLURUM O KONU DA ..
.BUNU İÇTENLİKLE SÖYLÜYORUM .
Evet, Müslüman Ümmet’in, aslan parçaları MEVCUT
İNŞAALLAH O ALLAH PARÇALARINI BİRLEŞTİRECEK
ARSLANLARDA ÇIKAR ONLARA TABİ OLUNUR
……… ÇÖZÜLMESİ GEREKEN SORU
DARUL HARP TE SEÇİLEN BİR EMİR DARUL İSLAMIN OLMASI İÇİN
ZAMANIN VE ÜLKESİNNİN ŞARTLARINI GÖZ ÖNÜNDE BULUNARAK KIYAS YAPIP HÜKÜM VEREBİLİRMİ??
STRATEJİYİ BELİRLER BİR İNSANI VEYA İNSANLARI ,O STRATEJİ ÇERÇEVESİNDE GÖREVLENDİREBİLİR Mİ??
KAÇ TÜRLÜ SAVAŞ ,CİHAD VARDIR
CİHAT YALNIZ SİLAHLA MI YAPILIR YOKSA
siyasi
ekonomik
kültürel
ticari
dinsel
soğuk savaş
sıcak savaş
istihbarat savaşları
teknolejik ,silahlanma savaşları
bunlarla savaşta dini sınır nedir.normal zamandaki kurallar savaştada geçerlimi. müslümanlar bunların nersinde
İŞTE BU SORULARA DOĞRU CEVAPLAR BULUNURSA KAYBETTİĞİMİZ SAVAŞI KAZANMA SÜRECİNE GİRERİZ
TAĞUTA. YAHUDİYE . KİM HİZMET ETMİYO ??
AMERİKA TÜRKİYEDE ZAMANINDA İLK KOMİNİST ÖRGÜTLENMEYİ YAPTI destekledi eylemler yaptırdı
sonrada türkiyeye aman dikkat kominizim sizi tehdid ediyo iş birliğimizi devam edelim ortak düşmanımıza karşı sırt sırta verelim dedi .
şimdi Müslüman örğütler kuruyorlar onlara silah veriyolar ..böylece iyi niyetli Müslümanları tanıyıp istedikleri gibi kullanıyolar
düşmanın hilesi o kadar çooook ki bizimle en iyi duygularımızı bile kendi menfaatları için malzemeye çevirebiliyolar .
başka bir örnek çeçenistanda 1996 ruslar yenildi anlaşma yaptılar daha sonra selefi cematın liderine dağıstanda haber gönderdiler gel burada şu köyde şeriat ilan ettik gel
o da komisyonu heyeti dinlemeden gitti tabi Ruslar onu bekliyo sonra kuşatılınca o selefi lider şamilden hattabdan yardım istedi çaresiz onlerda gitib savaşınca anlaşma bozuldu şavaş başladı
Ruslar Çeçenlerden birilerini öldürdüler dedilerki mucahidler vahhabi oldu onlar yani vahhabiler öldürdü dediler
sonra çeçen mucahidlerden öldürdüler diğer çeçenler öldürdü dediler
sonuç şimdi mucahidlere vahhabi damgası vuruldu dünyadan yardımlar kesildi çeçenistan kukla bir yönetime bırakılıp çok para verdi .
mucahidlerin elinde olan şehirler ve köyleri kaybettiler dağlarda kaldılar... .. o kadar acayip durumlar varki
KAFİRLER ŞÖYLE DÜŞÜNÜYO OLABİLİR
Şeriatın ilan edildiği bir yer güzel dimi , ama düşman bunu kendi lehine çevirebiliyo
Şöyleki şeriat ilan edilen yere ,dağdaki, ovadaki, yer altındaki Müslümanlar toplanacak bizde içlerine mucahit kılığında adamlarını sokup ,
sonra uydu desteği ile müslümanları yok etmek
gülerek bağırak çığlık atarak 30 metre yerin altındada olsalar mağrada da olsalar ,ormandada olsalar bombalarla Müslümanları
toplu veya tek tek öldürürler ..
mucahidleri bahene ederek dünyadaki ülkeleri korkutup istediklerini yaptırırlar
KAFİRLER ŞUNU İSTİYO
SAKIN BİZİM GİBİ BİRLİK OLMAYIN ,,ŞAVAŞTA HER YOLU ,HİLEYİ, DENEMEYİN ,,siyaset uğraşmayın
devlet olma nükleer kapasite sahib olup bizi korkutmayın böyle siyasi bir düşünceye kapılmayın
KÜFÜR SÖZÜ, FİİLİ KÜFÜR GİBİ YOLLARA BAŞVURARAK
TOPLUM OLARAK SİYASET YAPMAYIN ,KAZANMAK İÇİN HER YOLU DENEMEYİN
KIZILDERİLİ MANTIĞI İLE AYRI AYRI KABİLELER OLUN
BİR BİRİNİZİ ÖLDÜRÜN , HER KEZ BENİM SAVAŞ METOTUM DOĞRU DESİN ,
MÜSLÜMANLAR
ONURLUCA HAPİSE …girer işkence görür onurluca şehit olur .. fakat
TOPLUM ONURSUZCA ESARET ALTINDA YAŞAR
SEFİL SÖMÜRÜLEN KULLANILAN KUKLA GİBİ OYNALINAN HAKERET EDİLEN KENDİ ÜLKELERİNDE GARİP ĞURABA
OLMAK , HAYELLERLE KENDİNİ AVUTAN 3 BEŞ İCRAATLE TATMİN OLAN BİRİ OLMAK BU HİÇ GÜZEL DEYİL
Güçlü bir devlet olma idalinden uzak bir iki operesyonla tatmin olmak bu çözüm deyil
İkiz kulede 3000 insan öldü sonra kafirlerin başlattığı operosyonda 3.000.000 müslüman katletildi
sonuç bu kadar ölümden sonra ne kadar mesafe kat ettik kazancımız ne oldu
ıraktaki durum ortada
afganistanda önceden şeriat ilan edilmişti şimdi durum ortada
AMERİKA TİRİLYONLARCA DOLAR BASAR
…BİR İLANLA AMERİKAYA YÜZBİNLERCE İNSANLAR AMERİKAN VATANDAŞI OLUR
Sen durma ben şu kadar Amerikalı öldürdüm de
AMERİKAYA daha büyük zarar şöyle olur
Şu anda anlaşması yapılan Türkiye rusaya azerbeycan gibi bazı ülkeler ticarette kendi para birimleri ile alış veriş yapacaklar işte bu yayılırsa doların değeri düşer
işte o zaman Amerika dunyadaki opersyonlerı askerlerini finasmanda zorlanır
ülkesindeki iflas eden şirketlere para veremez
ülkelere suz payı verecek parası olmaz işte bu asıl çözüm
siyaset yapılmasın şirktir tağuta hizmettir ayete tersdir diyenler şunu demiş oluyolar farkına varmadan
içimize iç ve dış istibaratlar girsin kimin kim olduğunu bilsin, bizi istedikleri gibi kullansınlar, istedikleri zaman ilerlememize göz yumsunlar
istedikleri zaman ezip geçsinler, onlar şavaşın bütün hile lerini kullansınlar biz Kızılderili gibi olalım kurallarına , geleneklerine baglı ve siyasete ğirmeyelim
o içimizdeki ajanları gönderen makamı ele geçirmeyelim içimizdeki hainleri öğrenmeyelim,
BULUNDUĞU ÜLKEYİ PARÇALAYIP (SAVAŞ GEMİSİNİNİ BATIRIP ADEN KÖRFEZİNDEKİLER GİBİ BOT LA KAYIKLA DENİZ ALTILARINA UCAK GEMİLERİNE ŞAVAŞ GEMİLERİNE ŞAVAŞ AÇALIM ŞEHİT OLALIM)
Dünyadaki Müslümanlara devlet olarak yardım etmeyelim, nükleer güce sahib olmıyalım
Kızılderililer, afrikadaki yerliler gibi ,,gerila savaşının ötesine geçmeyelim , bu mu bunu kim istiyo
…bi saf iyi niyetli Müslüman bide kafirler ve Yahudi istiyo
Yahudi bizi parçalıyo kimine siyaset yaptırıyor kimi nede siyaset haramdır diyo …
amarikan istihbaratın başı rus kostebek çıktı gerisini siz düşünün. .
Tarikatlerin içinde cihatçı radikal olduğunu söyliyenlerin içinde ve daha bir çok müsliman dernek ve örğütlerin içinde kimin kim olduğu belli değil kendi adamlarına güzel işler yapmasına göz yumuyolar
onu belli seviyeye çıkarıyolar sonrada iyi niyetli olan lider adayını bir şekilde öldürüyolar yada hapse attırıp onun yerine kendi adamlarını getiriyolar
bu kafir ajan ,,o örgütün lideri veya hocası veya kitap yazan veya
MÜSLÜMANLARIN BİR BİR LERİNE KAFİR DEMESİNE SEBEP OLACAK FİTNE VE İHTİLAFLARI KÖRÜKLEYEN BİRİ OLABİLİYO
HATA İNTERNET SİTESİNDE BÖYLE TARTIŞMA SİTELERİ KURUP TARTIŞMALARI FİTNELERİ ÇOĞALTIYOLAR DAHA NELER NELER
GECENLERDE AMERİKADAKİ YAHUDİLER TÜRKİYEDEKİ YAHUDİLERE VE MASONLARA ŞU TALİMATI VERDİLER GAZTEDE OKUDUM
türkiyedeki Müslümanlar arasındaki fitneleri çoğaltın ……
SONUÇ HEPİMİZ BİR ŞEKİLDE KULLANILIP YAHUDİ NİN EMELLERİNE HİZMET EDİYOZ ..
BİR ÖRNEK
Müslüman bir tirende…diyoki ben şerita göre güneye gidicem küzeye gitmicem diyip trenin arka tarafına doğru yani güneye doğru gidiyo fakat o istemesde tren küzeye gidiyo o Müslüman istediği kadar trenin arkasına güneye gitsin o trenin içinde olduğu muddetçe o küzeye gitmek zorunda
TAKİ MAKİNİSTİ YÖNETİMİ TRENİ ELE GECİR ME METODUNU DENEYİP KONTROLU ELİNE ALANA KADAR ...
kısacası herkes benim yolum doğru hepiniz buraya gelin demesi müslümanların şu durumları nedeniyle yanlış
her kes bulunduğu ÜLKENNİN şartlar gereği yapısı mevkisi , gereği her kez mucadeleyi bir yerden yapmalı bir birilerine saygı duymalı
....müslüman kardeşlerim .......UYANIK ,,,UYANIK,,,UYANIK,,,, OLALIM ...........
bir birimizi tekfir etmeyelim kafirin ekmeğine yağ sürmeyelim orta yol bulmaya çalışalım görüşlerimizde...bu zor biliyom en azından ferdi olarak bunu yapalım
..........vesselam hepinize saygılar……………