evet biliyom... osaman niye gereksiz, ve alakasız şeylerden bahsediyosun :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Ocak 2008 #101 evet biliyom... osaman niye gereksiz, ve alakasız şeylerden bahsediyosun :huhuuhuu
? Çevrimdışı ... Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Ocak 2008 #102 gereksiz ve alakasız olduğunu nerden çıkardın? bence önemli bi mesele.
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Ocak 2008 #103 bencede teyzeciğe ayıp etti tayyip... esasen güzel bir dayağı hak ettide... neyse ::
? Çevrimdışı ... Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Ocak 2008 #104 :: nese zaten çıkış yaptığımız yok burda ne işimiz varsa???
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Ocak 2008 #105 dur şimdi önemli bir meselede konuşuyoruz. devam edelim baride biraz daha rezil ol ::
? Çevrimdışı ... Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Ocak 2008 #106 sağol yani ne biçim kardeş ne biçim topraksın? :benkizgin
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Ocak 2008 #107 :dillll suç bendemi. recep tayyib i tanımayan sensin ::
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Ocak 2008 #109 :huhuuhuu namaz beklemiyor gidiyor onun icin ben gidiyor allaha emanet olun kardeslerim ah deliler ah beni de aranizda zir deli ettiniz ama yinede :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:///
:huhuuhuu namaz beklemiyor gidiyor onun icin ben gidiyor allaha emanet olun kardeslerim ah deliler ah beni de aranizda zir deli ettiniz ama yinede :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:///
? Çevrimdışı ... Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Ocak 2008 #110 hazal35 ' Alıntı: :huhuuhuu namaz beklemiyor gidiyor onun icin ben gidiyor ALLAHa emanet olun kardeslerim ah deliler ah beni de aranizda zir deli ettiniz ama yinede :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// Genişletmek için tıkla ... git tabi teyzem seni deli eden kim?? deliyse eğer benide ediyr ::
hazal35 ' Alıntı: :huhuuhuu namaz beklemiyor gidiyor onun icin ben gidiyor ALLAHa emanet olun kardeslerim ah deliler ah beni de aranizda zir deli ettiniz ama yinede :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// Genişletmek için tıkla ... git tabi teyzem seni deli eden kim?? deliyse eğer benide ediyr ::
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Ocak 2008 #111 recep tayyibe selamlar teyzecik... söle ona üzmesin seni, çekerim sonra onun kulağını ::
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Ocak 2008 #112 sende uslu çocuk ol, anneni üzme öle tayyibcik tamammı... sende Allaha emanet ol, yine bekleriz, bunu saymayız ::
sende uslu çocuk ol, anneni üzme öle tayyibcik tamammı... sende Allaha emanet ol, yine bekleriz, bunu saymayız ::
? Çevrimdışı ... Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Ocak 2008 #113 delii işte :: nese ben çok zaman israfı yaptım bu gün namazda beklemiyr... bana yol görünür..... RAHMANA emanet ettim ::
delii işte :: nese ben çok zaman israfı yaptım bu gün namazda beklemiyr... bana yol görünür..... RAHMANA emanet ettim ::
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Ocak 2008 #115 e çık artık... yeter bukadar tembellik... gitte ev işleriyle ilgilen ::
? Çevrimdışı ... Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Ocak 2008 #116 deli ' Alıntı: e çık artık... yeter bukadar tembellik... gitte ev işleriyle ilgilen :: Genişletmek için tıkla ... misafirm cnm iş falan yok... ama bu bücürler bitirdi beni....
deli ' Alıntı: e çık artık... yeter bukadar tembellik... gitte ev işleriyle ilgilen :: Genişletmek için tıkla ... misafirm cnm iş falan yok... ama bu bücürler bitirdi beni....
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Ocak 2008 #117 anaaaaaaaa... hem misafir hemde akşama kadar bilgisayar başında... ne ayıp ama... yemekte ne var bari... :huhuuhuu
anaaaaaaaa... hem misafir hemde akşama kadar bilgisayar başında... ne ayıp ama... yemekte ne var bari... :huhuuhuu
? Çevrimdışı ... Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Ocak 2008 #118 yengemdeyim tam misafir sayılmam, ama evdede sayılmam ::
? Çevrimdışı ... Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Ocak 2008 #119 ben çıkayım ufak ufak...zaten bu gün yeterince zaman israfı yaptım. uzun bi süre bulaşmam artık bilgisayara ::
ben çıkayım ufak ufak...zaten bu gün yeterince zaman israfı yaptım. uzun bi süre bulaşmam artık bilgisayara ::
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 22 Ocak 2008 #120 kardeslerim herkez hepiniz hepimiz rabbime emanetsiniz ins gorusuruz hakkinizi helal edin