bende iş çook zaman yok çıkayım bari....
S Çevrimdışı Saner :) Yeni Üye İslam-TR Üyesi 22 Ocak 2008 #121 bende iş çook zaman yok çıkayım bari....
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 31 Ocak 2008 #122 Güle güle ablam gine bekleriss.. :güldüm :öptüm:/// :öptüm:///
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 18 Şub 2008 #123 Bu günlük bu kadar yeter..Hadi Cümleten İyi Akşamlar...Selam Aleyküm..... Kardeşçikler...Duanızda Banada Yer Ayırın...Allah Rızası için....
Bu günlük bu kadar yeter..Hadi Cümleten İyi Akşamlar...Selam Aleyküm..... Kardeşçikler...Duanızda Banada Yer Ayırın...Allah Rızası için....
S Çevrimdışı supurgesiz_cadi Üye İslam-TR Üyesi 19 Şub 2008 #124 Rabbim herkeze kolaylık ve afiyet versinn ... en güzele en özele emanetsiniz insALLAH .... dualarımız bütün dua isteyen kardeşlerle ..... Selam ve dua ile...esselamu aleykum ..... Bu günlük bu kadar yeter..Hadi Cümleten İyi Akşamlar...Selam Aleyküm..... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
Rabbim herkeze kolaylık ve afiyet versinn ... en güzele en özele emanetsiniz insALLAH .... dualarımız bütün dua isteyen kardeşlerle ..... Selam ve dua ile...esselamu aleykum ..... Bu günlük bu kadar yeter..Hadi Cümleten İyi Akşamlar...Selam Aleyküm..... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
S Çevrimdışı supurgesiz_cadi Üye İslam-TR Üyesi 20 Şub 2008 #126 Selam ve dua ile.... hayırlı günler hepinise dularınızı eksik etmeyin ... Mü'minin kılıcı duasıdır ...
Selam ve dua ile.... hayırlı günler hepinise dularınızı eksik etmeyin ... Mü'minin kılıcı duasıdır ...
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 20 Şub 2008 #127 Güle güle Cadı.... İnşallah aradığın süpürgeni bulursun
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 27 Şub 2008 #128 est ablacık devam et sen :: biz mutlu oluyorus :: selametle yine bekleriz yine buyrun çay içmaya de bekleris
est ablacık devam et sen :: biz mutlu oluyorus :: selametle yine bekleriz yine buyrun çay içmaya de bekleris
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 27 Şub 2008 #131 tamam kısım. hadi sizde toplanalım çaylar benden. sende artıkın pasta börek türü bir şeyler ikram edersin artık :çay :çay :çay :çay :çay :çay :çay
tamam kısım. hadi sizde toplanalım çaylar benden. sende artıkın pasta börek türü bir şeyler ikram edersin artık :çay :çay :çay :çay :çay :çay :çay
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 27 Şub 2008 #132 ALIN AKİDİŞLER BÖREKLERDE BENDEN ÇAYIM AÇIK 3 ŞEKERLİ OLSUN LÜTFEN :hahahaa
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 27 Şub 2008 #133 sende amma masraflı çıktın yaa... al bakalım 3 şikerli açık çayın. :çay
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 27 Şub 2008 #134 ne varyaa bir şeker fazla atmayamı üşendin okadar börekler açtık size bi şekerimi çok gördünüz :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry
ne varyaa bir şeker fazla atmayamı üşendin okadar börekler açtık size bi şekerimi çok gördünüz :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 27 Şub 2008 #135 neyse... ben zaten şeker kullanmıyorum. açığı kaparız artık :üzgünüm
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 27 Şub 2008 #136 hadi sen çayı verde ben şekeri istediğim kadar koyarım evden sen dertetme hiç :asabi :asabi
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 2 Mar 2008 #139 Nese şimdilik ben kaçay Rabbe Emanetsiniz.. :uyku :baybay (bu smile beğenmedim ama nesee.. :dillll)