İnşaAllah ablacım )
Hasretinize ne kadar dayanırsam artık )
Bu ifadeyi de ilk sende kullanayım bari :anlaştık
İnşaAllah ablacım )
Hasretinize ne kadar dayanırsam artık )
Özletme kendini :kankaBir süre yokum inşaAllah.
Esselamu aleykum.
Aleykum selam varsa helal olsun abi.Değerli kardeşler şehir dışına yolculuk yapacağım, haklarınızı helal edin inşaallah. Unutmayın ölüm ansızın yakalar bizi, belki şuan ensemde fakat farkında değilim. Allahualem. Bu yüzden benimde tüm haklarım helaldir inşaallah. Birinin kalbini kırdıysam affola, benim kalbim kimseye kırılmadı haberiniz ola. Sizleri emanetleri zayi etmeyen Allah'a emanet ediyorum. Esselamın aleyküm.
Ekli dosyayı görüntüle 17850
Allah razı olsun kardeşim.Aleykum selam varsa helal olsun abi.
Hayırlı yolculuklar
Amin ecmain abiAllah razı olsun kardeşim.
A.sEsselamu Aleykum we Rahmetullah Allah a emanet olun
Yaklaşık 4 yıldır üye olduğum bir site. Çok güzeldi elhamdulillah. Zerre katkısıolanlara Allah hayırlı ecirler versin.Güzel şeyler de bitiyor. Dünyadayız çünkü. Hakkı olan helal etsin. Allah'a emanet olun. Sizi Allah için çoooooook seviyorum
es-Selamu aleykum ve rahmetullah:güller
ve aleykum selam ve rahmetullah :uzgnm:Yaklaşık 4 yıldır üye olduğum bir site. Çok güzeldi elhamdulillah. Zerre katkısıolanlara Allah hayırlı ecirler versin.Güzel şeyler de bitiyor. Dünyadayız çünkü. Hakkı olan helal etsin. Allah'a emanet olun. Sizi Allah için çoooooook seviyorum
es-Selamu aleykum ve rahmetullah:güller
Helal olsun sende hakkını helal et.Kırdığım varsa hakkını helal etsin.
Bir daha aranızda olamayacağım.
Emanetleri zayi etmeyene emanetsiniz.
Allaha emanet ol kardeşim..Allah azze ve celle ayaklarınızı bilhassa kalplerinizi İslam'a sabitlesin, ondan ayırmasın.
Değerli abilerim/ablalarım ve kardeşlerim; Bu mesajımla beraber geçici ama uzun bir süreliğine hepinize veda eder, gıyabımda dua etmenizi hepinizden istirham ederim. Allah sizi sevdiklerinizle beraber cennetinde nimetlerinden faydalanan kullarından eylesin. Hepinizi Allah rızası için seviyorum. Rabbim bu sevgiyi kendi katında değerli, ihlaslı ve mükafatı bol bir şekilde kabul etsin. Ölümlü dünya diyerek haklarımı helal eder, sizinde helal etmenizi rica ederim. Selametle.
Allah azze ve celle ayaklarınızı bilhassa kalplerinizi İslam'a sabitlesin, ondan ayırmasın.
Değerli abilerim/ablalarım ve kardeşlerim; Bu mesajımla beraber geçici ama uzun bir süreliğine hepinize veda eder, gıyabımda dua etmenizi hepinizden istirham ederim. Allah sizi sevdiklerinizle beraber cennetinde nimetlerinden faydalanan kullarından eylesin. Hepinizi Allah rızası için seviyorum. Rabbim bu sevgiyi kendi katında değerli, ihlaslı ve mükafatı bol bir şekilde kabul etsin. Ölümlü dünya diyerek haklarımı helal eder, sizinde helal etmenizi rica ederim. Selametle.