Ve aleykum selam ablamEs selamu aleykum kardeşlerim,
Ölmez sağ kalırsam, kısaca "inşaAllah" sonra tekrar dönmek üzere bana müsade; yaşlı bünyemin dinlenmeye ihtiyacı var )
Hepiniz Allah'a emanetsiniz, inşaAllah tekrar görüşmek dileğiyle...
Bu forumda insanlara ve buradaki kardeşlere daha fazla faydalı olamayacağımı düşündüğüm için hatta bu forma zarar vermeye başladığımı düşündüğüm için ayrılma kararı aldım burada değerli kardeşlerimiz ve hocalarımız var benim bu forumdan ayrılışım zaten denizden bir kova su alınmış gibi bişey bu değerli forum adına.Bu Son yazım herşey için teşekkürler benim hakkım herkese helal sizlerde helal edin kalbini kirdiklarimdan özür diliyorum Allah'a emanet olun...
Es selamu aleykum ahi. Bu şekilde düşünmenize sebep olan şey, sizi kızdıracak durumlarda kızmanız ise, bu doğal bir durum. Her birimiz birer insanız, beşeriz, hatalar yapıyoruz, söylemek istediklerimizi net anlatamıyoruz vs. Uzaklaşmak çözüm olsa, ilk ayrılan kişilerden biri de ben olurdum; nitekim senelerdir ne tartışmalar yaşadım, ne yanlış anlamalar; anlatsam neler neler. Buradayım çünkü tevhid ehli kardeşler ile zaman zaman çekişsek de, yalnızlık buradan hayırlı değil. Hani olur ki, bir cemaat içindesinizdir de, yalnız da değilsinizdir, ona birşey diyemem. Ama her koşulda her bölgeden insanın kolaylıkla buluşma noktası olan burayı, yerine koyabileceğiniz bir cemaat ortamı yoksa, bırakmanızı tavsiye etmem. Denedim, ordan biliyorum )Bu forumda insanlara ve buradaki kardeşlere daha fazla faydalı olamayacağımı düşündüğüm için hatta bu forma zarar vermeye başladığımı düşündüğüm için ayrılma kararı aldım burada değerli kardeşlerimiz ve hocalarımız var benim bu forumdan ayrılışım zaten denizden bir kova su alınmış gibi bişey bu değerli forum adına.Bu Son yazım herşey için teşekkürler benim hakkım herkese helal sizlerde helal edin kalbini kirdiklarimdan özür diliyorum Allah'a emanet olun...
@Ummu Aişe ye katılıyorum hepimiz birçok tartışma ve yanlış anlaşılmalar yaşadık bu forumda, ama şu bir gerçek ki hiçbirimiz buradan kopamadık, çünkü burada kendimizi evimizde gibi hissediyor ve ‘anlaşıldığımızı’ düşünüyoruz. İnsanın kendini iyi hissettiği, güvendiği ve en önemlisi herkesin herkese faydalı olmak için çabaladığı bir yerden gitmek de istemiyor.Bu forumda insanlara ve buradaki kardeşlere daha fazla faydalı olamayacağımı düşündüğüm için hatta bu forma zarar vermeye başladığımı düşündüğüm için ayrılma kararı aldım burada değerli kardeşlerimiz ve hocalarımız var benim bu forumdan ayrılışım zaten denizden bir kova su alınmış gibi bişey bu değerli forum adına.Bu Son yazım herşey için teşekkürler benim hakkım herkese helal sizlerde helal edin kalbini kirdiklarimdan özür diliyorum Allah'a emanet olun...
Bu forumda insanlara ve buradaki kardeşlere daha fazla faydalı olamayacağımı düşündüğüm için hatta bu forma zarar vermeye başladığımı düşündüğüm için ayrılma kararı aldım burada değerli kardeşlerimiz ve hocalarımız var benim bu forumdan ayrılışım zaten denizden bir kova su alınmış gibi bişey bu değerli forum adına.Bu Son yazım herşey için teşekkürler benim hakkım herkese helal sizlerde helal edin kalbini kirdiklarimdan özür diliyorum Allah'a emanet olun...
Selamınaleykum kardeşler
Bende artık bu foruma zaman ayıramıyorum
Arada sırada girmeye çalışıyorum.
Bu vesile ile hepinizi Allah’a emanet ediyorum.
Site için en ufak katkı yapan kardeşlerime rabbim ahirette ecirlerini kat kat vermesini istiyorum.
Bu kardeşinize ve evlatlarıma dua beklerim.
Gerçek yurt olan ahirette resulun sas yanında artık üzüntünün olmayacagı yerde inşaallah buluşuruz.
Arada bir siteye girmeye çalışacağım şifremi unutmazsam
Selamınaleykum kardeşler
Bende artık bu foruma zaman ayıramıyorum
Arada sırada girmeye çalışıyorum.
Bu vesile ile hepinizi Allah’a emanet ediyorum.
Site için en ufak katkı yapan kardeşlerime rabbim ahirette ecirlerini kat kat vermesini istiyorum.
Bu kardeşinize ve evlatlarıma dua beklerim.
Gerçek yurt olan ahirette resulun sas yanında artık üzüntünün olmayacagı yerde inşaallah buluşuruz.
Arada bir siteye girmeye çalışacağım şifremi unutmazsam
Ve Aleykum Selam ve Rahmetullahi ve Berakâtuhu abla;Es selamu aleykum kardeşlerim,
Bir müddet kişisel işlerime odaklanmak üzere izne çıkıyorum, cümleten Allah'a emanetsiniz. Rabbim hanginizin ne derdi var ise kısa sürede feraha çıkarsın ve göğsünüze genişlik ve güzel bir sabır ihsan eylesin. Çektiğiniz hangi dert olursa olsun, sabırla birlikte olunca ecirdir, günahlara kefarettir; bunu hiç unutmayın. Sağlıcakla kalın )
Amin ecmain ahi, cümlemiz için.Ve Aleykum Selam ve Rahmetullahi ve Berakâtuhu abla;
Allahumme amin, ecmâin. Rabbim hepimizin yükünü hafifletsin, sabrettiklerimize karşılık ecrimizi hesapsız versin ve bizleri firdevs cennetine kabul buyurup razı olduğu kullarından eylesin. Sen de Allah'a emanetsin.
Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve BerakatuhuEs selamu aleykum kardeşlerim,
Bir müddet kişisel işlerime odaklanmak üzere izne çıkıyorum, cümleten Allah'a emanetsiniz. Rabbim hanginizin ne derdi var ise kısa sürede feraha çıkarsın ve göğsünüze genişlik ve güzel bir sabır ihsan eylesin. Çektiğiniz hangi dert olursa olsun, sabırla birlikte olunca ecirdir, günahlara kefarettir; bunu hiç unutmayın. Sağlıcakla kalın )
We aleykum selam we rahmetullah. Allah azze ve celle tüm Müslümanların yardımcısı olsun amin ya zel celeli vel ikram.Es selamu aleykum kardeşlerim,
Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve Berakatuhu
Tüm dualarına Amin, ALLAH razı olsun.
Hayırla git hayırla gel : )
Dualarınız için amin ecmain kardeşlerim. Cümleten Allah'a emanetsiniz )We aleykum selam we rahmetullah. Allah azze ve celle tüm Müslümanların yardımcısı olsun amin ya zel celeli vel ikram.