olmas... buradan çıkış yapsın :hıh
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Mar 2008 #162 çıkmıyom hiç biyerden tamammı isteseniz de istemesenizde :hıh
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Mar 2008 #163 hiiiiiiiiiiiiiii ablasına dil çıkardii :mücahit :mücahit :mücahit :intifada
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Mar 2008 #164 ben çıkarmadım smile çıkardı :hıh hemde küstüm :hıh
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Mar 2008 #165 o smıle amcamlara dılınızı ablama çıkartın komutunu veren kım acep :şaplak
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 12 Mar 2008 #166 evet... o komutu veren kim acep :şaplak sen utanmıyormusun bakem gingin ablaya dil çıkarbaya hıım :şaplak
evet... o komutu veren kim acep :şaplak sen utanmıyormusun bakem gingin ablaya dil çıkarbaya hıım :şaplak
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2008 #171 yiyip duruyo saten kaç gündür :şaplak
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 13 Mar 2008 #172 olsun... yesin... belkitin akıllanır :şaplak
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2008 #173 yesın yesın :şaplak :şaplak smılelerına komut verdırmesını bılayoo :şaplak :şaplak :şaplak hemıde en cokundan yesun :şaplak :şaplak :şaplak
yesın yesın :şaplak :şaplak smılelerına komut verdırmesını bılayoo :şaplak :şaplak :şaplak hemıde en cokundan yesun :şaplak :şaplak :şaplak
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 13 Mar 2008 #174 sen elini yorma abla... ben yardım edeyim... citlenbiiiiiiiiiiiiiik :şaplak :şaplak
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2008 #175 yormam zaten sana kolay gelsın :şaplak :şaplak :şaplak ama şuleee en oturaklısından :bayıldım gorelım
yormam zaten sana kolay gelsın :şaplak :şaplak :şaplak ama şuleee en oturaklısından :bayıldım gorelım
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 13 Mar 2008 #176 ayıp ettin abla... görürsün :mücahit bayağı titretiriz :ürkütücü
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2008 #177 :hacınine :hacınine :hacınine :tekbir
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Mar 2008 #178 piştşşşşşşşşşşşşşşşşt kim titriyomuş bakim yazık değilmi boyunuzdakilerle tartışsanıza siz :şaplak
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 14 Mar 2008 #179 olmas... senin gibi küçüğü ezmek lazım :şaplak
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Mar 2008 #180 ancak onu yapabiliyorsunuz saten dimi büyüklerle uğraşa uğraşa bıktım ne bu kardişiiim bende büyücem artıkın büyük çitlenbik olunmuyomu :huhuuhuu
ancak onu yapabiliyorsunuz saten dimi büyüklerle uğraşa uğraşa bıktım ne bu kardişiiim bende büyücem artıkın büyük çitlenbik olunmuyomu :huhuuhuu