İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha önce başkasından duymuştum bunu ama dinlememiştim zaten cola dan başka bişey içmiyodum madem okadar ısrar ediyorlar ben içmeye devam edeyim en iyisi :yale :yale :yale :yale :yale :yale :yale :yale ynok ynok ynok ynok ynok ynok ynok
daha önce başkasından duymuştum bunu ama dinlememiştim zaten cola dan başka bişey içmiyodum madem okadar ısrar ediyorlar ben içmeye devam edeyim en iyisi :yale :yale :yale :yale :yale :yale :yale :yale ynok ynok ynok ynok ynok ynok ynok
Bu Ramazan ayında bazı gençlerin bir stüdyaya gidip colaturkanın daha iyi içilmesi içinyapılan bir rezalet...Bir değerli hocamız Bİr insan kendi diniyle bu kadar mı dalga geçer diyor du..Bunun ne ilahisi olur nede ALLAH ın ismi kullanılıp komiklik olur..Yazık Tübitakın milyarlar vererek yaptırdığı tahlillerde alkol çıkan 10 marka gazozun içinde Çamlıca da var..Ne yazık ki ülkerden bu konuda ses çıkmamıştır..Yıllardır müslüman firma diye destek verip güvendiğimiz insanlar bize zehir veriyor..ALLAH ıslah etsin.
Bir değerli hocamız Bİr insan kendi diniyle bu kadar mı dalga geçer diyor du..Bunun ne ilahisi olur nede Allah ın ismi kullanılıp komiklik olur..Yazık Tübitakın milyarlar vererek yaptırdığı tahlillerde alkol çıkan 10 marka gazozun içinde Çamlıca da var..Ne yazık ki ülkerden bu konuda ses çıkmamıştır..Yıllardır müslüman firma diye destek verip güvendiğimiz insanlar bize zehir veriyor..Allah ıslah etsin.