Saadettin Ustaosmanoğlu : Zina Edenler ve Rasputin
وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيٰوةٌ يَٓا اُو۬لِي الْاَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ
"Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahibleri, umulur ki sakınırsınız." (Bakara 179)
Yahudi tıyniyetli Cübbeli Ahmed, Allah'ın hükümlerini nefsine göre tahrifkar yorumlara alet ederek haramları helalleştirdiğini Hocası Mahmud Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu tarafından da belgelendi ve ifşa edildi. وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيٰوةٌ يَٓا اُو۬لِي الْاَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ
"Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahibleri, umulur ki sakınırsınız." (Bakara 179)
Önceki yıllarda yabancı (Fas) uyruklu kadınlarla gizli görüntüleri çıktığı ve bu sebeble de cezaevine düştüğü, Cezevinden Fetö'cü Adil Öksüz tarafından belli söz ve tavizler karşılığında çıkarılan Cübbeli Ahmed, Ruh'ul Furkan isimli şirk içerikli tefsirinde üstteki Bakara 179. ayetin izahatında ;
"zina edenler karşılıklı helalleşirlerse günahları ortadan kalkar, hatta bir adam birisinin karısıyla zina etse adama bu zinayı gizleyip genel olarak 'Tüm haklarını bana helal eder misin?' diyerek helallik alsa o zina suçu ortadan kalkar"
yazdığını bu ifadelerle Cübbelinin yurt dışından kendisi için getirdiği kadınlarla yaptığı fuhşu meşrulaştırdığını, helalleşen zinakârların günahı yoktur manasını vererek Yahudileşme temayülünde son sürece geldiğini ortaya koymuş bulunmaktadır.
Hatta tefsirdeki bu yoruma İsmailağa Cemaati heyetinden bazılarının karşı çıktığını ama tefsirden kaldıramadığını da ekliyor.
'Evet, o kasetteki kişi benim' - Türkiye Haberleri - Radikal
'Cüppeli' olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü dün ilk kez hâkim karşısına çıktı ve "İnternetteki görüntüler bana ait. O kadın imam nikâhlı karımdı" dedi. haberi en güncel turkiye haberleri haberleri ve gelişmeleri Türkiye'nin en cesur gazetesi Radikal'de!
m.radikal.com.tr
Cübbeli’nin fuhuş ekibi
Çete ve fuhuş operasyonunda polisin hazırladığı fezlekeye göre Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’ye adamları kadın ayarlıyordu. Ancak eski koruması şantaj yapınca devreye çete girdi
www.milliyet.com.tr
Cübbeli'nin başını yakan görüntüler!
Mahkemeye çıkarılan Cüppeli Ahmet Hoca tutuklandı. Ünlü'ye 'kadın ticareti' suçlaması da yöneltildi.
www.internethaber.com
Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'kaset' şantajına cevap! 'Ciddiye almıyorum' deyip 'yasak' istedi
İSMAİLAĞA cemaati içindeki liderlik savaşı kızışırken, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu,Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye "Şeyhliğini de ilan et de kasetlerini patlatalım" deyip bel altı kaset şantajı yaptı. Cübbeli Hoca, "Ciddiye de almıyorum muhattab...
www.internethaber.com