![defne%20bayrak.jpg](http://www.pressmedya.com/resimler/haber/defne%20bayrak.jpg)
El-Kaide mücahidi eşinin CIA'yi basarak 20 ajanı öldürmesi üzerine basına açıklamada bulunan Bayrak kocasıyla şeref duyduğunu söyledi.
CIA'nın Afganistan'daki üssünü havaya uçurarak 20 ajanını öldüren Ürdün asıllı eşi hakkında medyaya görüş bildiren Defne Bayrak, "eşimle gurur duyuyorum, İnşallah şehid olmuştur, onun şerefli mirasını taşıyacağım" dedi.
Mazlumder İstanbul Şubesine gelerek hukuki yardım talebinde bulunan ve çıkışta basına açıklamada bulunan Bayrak, "Eşim Küresel Emperyalizme karşı, igalci ABD'ye karşı bir eylem yapmıştır. Onun bu görüşlerini zaten biliyordum. Fakat bu şekilde bir eylem yapabileceğini düşünmemiştim. Ben Onun Pakistan'da Tıpta Uzmanlık eğitimi aldığını biliyordum. Kendisi de beni geçtiğimiz günlerde arayarak, Türkiye'ye döneceğini söylemişti." dedi.
Basının CIA sizi almak için Türkiye'ye ajan göndermiş şeklindeki soruya ise Bayrak, "Korkmuyorum, işte buradayım. Size ne söyledimse o kadarını biliyorum" dedi.
Defne Bayrak 2001'de eşiyle evlendiğini ve iki çocuk annesi olduğunu da sözlerine ekledi.