Bu adam resmen Laiklik ve Demokrasiye cagriyor ... "Ehveni-Ser" kilifini da güzel uyuduruyor ...
Birde Alim diye bilindin mi biz "cahiller" pismemis oldugumuz icin ... ne demekse bu ... onu ne cüretle tenkit ederiz ... :acpsnr:
seni daha önce bi kac kez uyarmisdim, boyundan büyük laflar ediyorsun diye yine cahil cahil konusmaya baslamissin. Hocayi yakindan taniyan biri olarak soruyorum, adam gibi cevap ver ama kivirarak kacma.
Hocanin bana 1 tane videosunu göster ki o videoda su olsun.
1- laikligi , ehli sünnet vel cemaatin hepsinin katiksiz sekilde iman ettigi anlamdaki tarifine cagirdigina dair, söz eylem ya da video.
2- demokrasiyi, ehli sünnet vel cemaatin hepsinin katiksiz sekilde iman ettigi anlamdaki tarifine cagirdigina dair, söz eylem ya da video.
yani sen öyle bir yazdin ki, dedim heralde bu hoca mustafa kemal ölmüste onun yerine gelip insanlari laiklige ve demokrasiye davet ediyor.
Konuya mudahil olanlari uyariyorum, iki üc kelimeyi bir araya getiremeyip gelip burada davetcileri tenkid ederseniz, o dediginiz laflar size yol su köprü olarak geri döner.( Bunu bir tehdit olarak algilayabilirsiniz.)
simdi bu akinci abdullah yolcuya kafir dedi, ben bu durumu Allaha havale ediyorum.
- عَنِ ابنِ عُمَرَ رَضِيَ اللَّه عَنْهُمَا قَالَ : قَالَ رَسُولُ اللَّه صَلّى اللهُ عَلَيْهِ وسَلَّم : « إِذا قَالَ الرَّجُـلُ لأَخِيهِ : يَا كَافِر ، فَقَدْ بَاءَ بِهَا أَحَدُهُما ، فَإِنْ كَان كَمَا قَالَ وَإِلاَّ رَجَعَتْ عَلَيْهِ » متفقٌ عليه .
İbni Ömer
radıyallahu anhümâ'dan rivayet edildiğine göre Resûlullah
sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
"Bir adam din kardeşine, ey kâfir derse, bu söz ikisinden birine döner. Eğer böyle denilen kişi söylenildiği gibi ise söz doğrudur; yerini bulmuş olur. Aksi takdirde bu söz söyleyene geri döner."
Buhârî, Edeb 73; Müslim, Îmân 111. Ayrıca bk. Tirmizî, Îmân 16
ve burada oturup davetci eti yiyenlere de nasihatim, samimi iseniz bu elestirdiginiz davetcilerin cikarmis olduklari kitaplari bu mesaji okudukdan sonra yakin.
ne ala memleket ne kadar kolay bir davetciye kafir demek.
insan cahil olmaya dursun...