Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Dikkat Oyunu....

H Çevrimdışı

HÜLYA YILDIZ

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Oyunu bitirebilen varmı arkadaslar.Ben sinir oldum bitiremedim yaa.o elektriğe çarptıkça sanki ben yakalanıyorum.ellerim uyuşuyor

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
HAKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR. BEN 069 SANİYEDE BİTİRDİM. DARISI SİZLERİN BAŞINA

S Çevrimdışı

sena__19

Üye
İslam-TR Üyesi
YA VARYA HAYATIMDA OKADAR OYUN OYNADIM BUNUN KADAR SİNİR BOZOCUSUNU OYNAMAMAIŞTIM YAV...............

L Çevrimdışı

loves

Üye
İslam-TR Üyesi
evet ya cok sinir bozucu bir oyun yavas yapiyorum yinede elektrik carpmasindan kacamiyorum

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
benden başka bu bölümü geçen olmadımı yani :lol: :lol: :lol:
desenize bu iş deli işi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

L Çevrimdışı

loves

Üye
İslam-TR Üyesi
nedense hep oyunlari sen geciyorsun demekki oyunlar seni delirtmis önce sonrada alismissin yapiyorsun :p :D

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
yok be ya. tamamiyle yetenek. maaşşallah. tütütütüth Allah nazarlardan saklasın :lol: sizde tühlesenize maaşallah :lol: :lol: :lol:

S Çevrimdışı

sena__19

Üye
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
yok be ya. tamamiyle yetenek. maaşşallah. tütütütüth Allah nazarlardan saklasın :lol: sizde tühlesenize maaşallah :lol: :lol: :lol:

VALLA FAZLA TÜKÜRTME MİLLETE SONRA TÜKÜRÜK YERİNE BAŞKA ŞEYLERDE ATARLAR MAZ ALLAH :lol: :lol: :lol:

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
onlarada razıyız. nazar deymesin yeterki. :grin: tühlesenize kardeşler. :tongue: tüh tüh tüh :grin:maaşallah,Allah nazarlardan saklasın tüh, (yarabbi şükür) :grin:

G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
s.a deli kardeşim once tu tu tu maaşallah

senden başka bıd ebenmı fınıshe geldım :) :) :)

kolay gelsın canlar... ama ben gece sahura kadar uğraştım orasıda var yanı bılın ıstedım :) :) :)

N Çevrimdışı

Nisa66

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Sinir bozmak için bi numarali youn :)) size kolay gelsin benim sabrim kalmadi :)

Üst Ana Sayfa Alt