http://kmb.com.hk/chi/wonder/finaleasy0110.swf HER TARAF ELEKTİRİK HİÇBİR YERE DOKUNMAYIN.....:)
A Çevrimdışı akifturker Üye İslam-TR Üyesi 11 Ağu 2006 #1 http://kmb.com.hk/chi/wonder/finaleasy0110.swf HER TARAF ELEKTİRİK HİÇBİR YERE DOKUNMAYIN.....
Ö Çevrimdışı .ö.z.l.e.m. Üye İslam-TR Üyesi 12 Ağu 2006 #4 yaw ne gıcık bi oyun ama gene de sağol bu arada akif kardeş sen finish e ulaşabildin mi???
H Çevrimdışı HÜLYA YILDIZ Yeni Üye İslam-TR Üyesi 16 Ağu 2006 #5 Oyunu bitirebilen varmı arkadaslar.Ben sinir oldum bitiremedim yaa.o elektriğe çarptıkça sanki ben yakalanıyorum.ellerim uyuşuyor
Oyunu bitirebilen varmı arkadaslar.Ben sinir oldum bitiremedim yaa.o elektriğe çarptıkça sanki ben yakalanıyorum.ellerim uyuşuyor
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 17 Ağu 2006 #6 HAKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR. BEN 069 SANİYEDE BİTİRDİM. DARISI SİZLERİN BAŞINA
S Çevrimdışı sena__19 Üye İslam-TR Üyesi 17 Ağu 2006 #7 YA VARYA HAYATIMDA OKADAR OYUN OYNADIM BUNUN KADAR SİNİR BOZOCUSUNU OYNAMAMAIŞTIM YAV...............
L Çevrimdışı loves Üye İslam-TR Üyesi 26 Ağu 2006 #8 evet ya cok sinir bozucu bir oyun yavas yapiyorum yinede elektrik carpmasindan kacamiyorum
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 20 Eyl 2006 #10 benden başka bu bölümü geçen olmadımı yani :lol: :lol: :lol: desenize bu iş deli işi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
benden başka bu bölümü geçen olmadımı yani :lol: :lol: :lol: desenize bu iş deli işi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
L Çevrimdışı loves Üye İslam-TR Üyesi 20 Eyl 2006 #11 nedense hep oyunlari sen geciyorsun demekki oyunlar seni delirtmis önce sonrada alismissin yapiyorsun
nedense hep oyunlari sen geciyorsun demekki oyunlar seni delirtmis önce sonrada alismissin yapiyorsun
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 20 Eyl 2006 #12 yok be ya. tamamiyle yetenek. maaşşallah. tütütütüth Allah nazarlardan saklasın :lol: sizde tühlesenize maaşallah :lol: :lol: :lol:
yok be ya. tamamiyle yetenek. maaşşallah. tütütütüth Allah nazarlardan saklasın :lol: sizde tühlesenize maaşallah :lol: :lol: :lol:
S Çevrimdışı sena__19 Üye İslam-TR Üyesi 20 Eyl 2006 #14 deli ' Alıntı: yok be ya. tamamiyle yetenek. maaşşallah. tütütütüth Allah nazarlardan saklasın :lol: sizde tühlesenize maaşallah :lol: :lol: :lol: Genişletmek için tıkla ... VALLA FAZLA TÜKÜRTME MİLLETE SONRA TÜKÜRÜK YERİNE BAŞKA ŞEYLERDE ATARLAR MAZ ALLAH :lol: :lol: :lol:
deli ' Alıntı: yok be ya. tamamiyle yetenek. maaşşallah. tütütütüth Allah nazarlardan saklasın :lol: sizde tühlesenize maaşallah :lol: :lol: :lol: Genişletmek için tıkla ... VALLA FAZLA TÜKÜRTME MİLLETE SONRA TÜKÜRÜK YERİNE BAŞKA ŞEYLERDE ATARLAR MAZ ALLAH :lol: :lol: :lol:
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 28 Eyl 2006 #16 onlarada razıyız. nazar deymesin yeterki. :grin: tühlesenize kardeşler. :tongue: tüh tüh tüh :grin:maaşallah,Allah nazarlardan saklasın tüh, (yarabbi şükür) :grin:
onlarada razıyız. nazar deymesin yeterki. :grin: tühlesenize kardeşler. :tongue: tüh tüh tüh :grin:maaşallah,Allah nazarlardan saklasın tüh, (yarabbi şükür) :grin:
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Eki 2006 #17 s.a deli kardeşim once tu tu tu maaşallah senden başka bıd ebenmı fınıshe geldım kolay gelsın canlar... ama ben gece sahura kadar uğraştım orasıda var yanı bılın ıstedım
s.a deli kardeşim once tu tu tu maaşallah senden başka bıd ebenmı fınıshe geldım kolay gelsın canlar... ama ben gece sahura kadar uğraştım orasıda var yanı bılın ıstedım
C Çevrimdışı cantoprakcan Yeni Üye İslam-TR Üyesi 30 Kas 2006 #18 Allah'a şükür..... sonundaaaaa başardımm
N Çevrimdışı Nisa66 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 30 Kas 2006 #19 Sinir bozmak için bi numarali youn ) size kolay gelsin benim sabrim kalmadi