Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüDinden Çıktığımı Sanma Vesvesesi Hakkında Bana Nasihat Eder misiniz?
Hocam Selâmûn Âleykûm Hayırlı Günler Geçmiş Cumanız Mübarek olsun benim sorum çamaşır makinesinde durulama ve sıkma programı var bu programda necaset temizlenir mi 18 dk 15 dk şeklinde süreleri var programların
Hocam Selâmûn Âleykûm Hayırlı Günler Geçmiş Cumanız Mübarek olsun benim sorum çamaşır makinesinde durulama ve sıkma programı var bu programda necaset temizlenir mi 18 dk 15 dk şeklinde süreleri var programların
aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatuhu. Güzel kardeşim seninde cuman mübarek olsun Evet temizlenir zaten fikihlarda 7 veya 5 defa yikamaktir eğer sabun varsa 2 defa yetiyor yani 15/ 18 dakika yeterli olur içine deterjan filan koyuyor musun
aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatuhu. Güzel kardeşim seninde cuman mübarek olsun Evet temizlenir zaten fikihlarda 7 veya 5 defa yikamaktir eğer sabun varsa 2 defa yetiyor yani 15/ 18 dakika yeterli olur içine deterjan filan koyuyor musun
Aslında sorularınızın cevabı Ehli Sünnet ilmihal kitaplarında ayet ve hadislerden delillerle mevcud. Kitap yanınızda değilse sitede aynı sorular var. Bu sitede bulamazsanız google da aratın.
İkinci olarak bir konu açıldığında konu farklı yere kaymasın.Vesvese konusundan kıyafetteki necasetin giderilmesi meselesine gitmiş konu.
Üçüncü olarak dini meselelerde delille konuşulur. Delilsizce konuşmak yanlış fetvaya, yanlış fetva vermek de hem fetva veren hem de fetvayı uygulayacak kişi için tehlikeli durumlar oluşturabilir.
Dikkatli olun
Selamun Aleykum
Ya ahahha. Birincisi yeğeni değil. İkincisi yeğeni olsun veya olmasın adam gayet güzel hizmetler yapıyor. Bu açıklamaya da gerek yok aslında. Söz doğru ise söyleyenin ne önemi var? Vesvese hastalarına çok güzel açıklamalar ve telkinler yapıyor adamcağız ey güzel kardeşim :dd
Ya ahahha. Birincisi yeğeni değil. İkincisi yeğeni olsun veya olmasın adam gayet güzel hizmetler yapıyor. Bu açıklamaya da gerek yok aslında. Söz doğru ise söyleyenin ne önemi var? Vesvese hastalarına çok güzel açıklamalar ve telkinler yapıyor adamcağız ey güzel kardeşim :dd