Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Diyarbakırlı Mahmud Akyıldırım kardeşimiz Suriye'de Baas güçlerine karşı mücadele ederken şehit düşt

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Diyarbakırlı Mahmud Akyıldırım kardeşimiz Suriye'de Baas güçlerine karşı mücadele ederken şehit düştü... Rabbim kardeşimizin şehadetini kabul etsin, ailesine de sabırlar versin...

75030_519969034691098_502705397_n.jpg

75030_519969034691098_502705397_n.jpg
 
S Çevrimdışı

samudra ambrozzi

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bir arkadaşının dilinden Mahmut Akyıldırım: Mahmut İslami değerlere sahip bir aile içerisinde büyümüş İslami ilimleri seven bir kardeşimizdi. Türkiye’de bir sure İslami eğitim alan ve medreselerde okuyan kardeşimiz daha sonra şer’i ilim tahsili için Suriye’ye gitmişti. Mahmut kardeş edep ve haya sahibi takvalı bir kardeşimizdi. Gereğinden fazla konuşmaz, konuştuğunda ise kendisinden sadece güzel sözler işitirdik. Suriye’de öğrencilik yaparken başta sabah namazlarını olmak üzere bir çok namazını Esad rejiminden bağımsız olarak faaliyet gösteren mescitlerde cemaatle kılmaya özen gösteriyordu. Evde zamanının çoğunu Kur’an okuyarak, ezber yaparak geçirirdi. Ben onun cihada ve mücahidlere büyük ilgi duyduğunu sürekli olarak Afganistan’daki kardeşlerinden bahsetmesinden anladım. Eğer Suriye’de cihad başlamamış olsaydı kanaatimce çok geçmeden Afganista’na giderdi. Çünkü Suriye’de okumasına rağmen kalbi Afganistan’daki cihad topraklarında atıyordu. Allah şehadetini kabul etsin. Ahirette ailesine şefaatçi olmayı nasip etsin.



resim3.jpg

Mahmut Akyıldırım’ın Şehid olduğu operasyodan bazı görüntüler
d67q1.jpg

ldxn2.jpg

g6gy4.jpg

jzna5.jpg

tdnq7.jpg

y4kk8.jpg
 
Üst Ana Sayfa Alt