Doğu Karadeniz'de Selefi cemaat ve müslümanlar

Ebû Abdülbasîr et-Turkî Çevrimdışı

Ebû Abdülbasîr et-Turkî

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Selamun Aleyküm, başlıktan anlaşılacağı üzere bu bölgede ne reelde ne de internette akidesi düzgün bir cemaate rastlamadım. Hatta bir müslümana dahi rastlamadım. Burada ikamet eden selefi kardeşler varsa tanışmak isterim.

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Âleykum selam we rahmetullah;
Tekfirinden kurtulanlarda aradığın şartlar neler?

Ebû Abdülbasîr et-Turkî Çevrimdışı

Ebû Abdülbasîr et-Turkî

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
@Abdulmuizz Fida Aradığım bir şart yok. Müslüman bir erkek olması yeterlidir abi :) ''Tekfirinden kurtulması'' derken harici falan değilim. Türkiyede Ebu Hanzala cemaati gibi irili ufaklı pek çok selefi cemaat var. Benim akidem de bu müslümanlarla aynıdır. Ben şahsi deneyimimi yazdım. Seküler çıkışlı olduğum için de müslüman bir çevrem yok. Belki de bu yüzden reelde denk gelmedim.

Abdulmuizz Fida

Admin
TC toplumu Müslüman mı ki din değiştirsinler ? Pek çok Müslüman var elbette ancak ben Doğu Karadeniz'de denk gelemedim. İnternetten de selefi bir cemaat bulamadım bu bölgede. Biliyorsan söyle.
Kardeşim sen aşırı tekfir hastalığına yakalanmışsın, Allah şifa versin. Ummeti tekfir etmeyi bırak, her zaman uçlarda gezmek zorunda değilsin!
Bahsettiğin şahıs bu forumda tekfirde aşırıya kaçanlardan görüldüğü için kendisi de reklamı da, yasaktır. Forumu bir araştır, incele. Sabit kalırsan kapıyı dışardan kapatırsın. Ehl-i sunnet akidesini benimsersen kalırsın.

Abdulmuizz Fida

Admin
TC toplumu Müslüman mı ki din değiştirsinler ? Pek çok Müslüman var elbette ancak ben Doğu Karadeniz'de denk gelemedim. İnternetten de selefi bir cemaat bulamadım bu bölgede. Biliyorsan söyle.
Toplum topyekün tekfir edilmez, sen de toplumdasın bizde. Devletin rejimiyle halkı birbirine karıştırma