Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleyküm, başlıktan anlaşılacağı üzere bu bölgede ne reelde ne de internette akidesi düzgün bir cemaate rastlamadım. Hatta bir müslümana dahi rastlamadım. Burada ikamet eden selefi kardeşler varsa tanışmak isterim.
Selamun Aleyküm, başlıktan anlaşılacağı üzere bu bölgede ne reelde ne de internette akidesi düzgün bir cemaate rastlamadım. Hatta bir müslümana dahi rastlamadım. Burada ikamet eden selefi kardeşler varsa tanışmak isterim.
@Abdulmuizz Fida Aradığım bir şart yok. Müslüman bir erkek olması yeterlidir abi ''Tekfirinden kurtulması'' derken harici falan değilim. Türkiyede Ebu Hanzala cemaati gibi irili ufaklı pek çok selefi cemaat var. Benim akidem de bu müslümanlarla aynıdır. Ben şahsi deneyimimi yazdım. Seküler çıkışlı olduğum için de müslüman bir çevrem yok. Belki de bu yüzden reelde denk gelmedim.
TC toplumu Müslüman mı ki din değiştirsinler ? Pek çok Müslüman var elbette ancak ben Doğu Karadeniz'de denk gelemedim. İnternetten de selefi bir cemaat bulamadım bu bölgede. Biliyorsan söyle.
TC toplumu Müslüman mı ki din değiştirsinler ? Pek çok Müslüman var elbette ancak ben Doğu Karadeniz'de denk gelemedim. İnternetten de selefi bir cemaat bulamadım bu bölgede. Biliyorsan söyle.
Kardeşim sen aşırı tekfir hastalığına yakalanmışsın, Allah şifa versin. Ummeti tekfir etmeyi bırak, her zaman uçlarda gezmek zorunda değilsin!
Bahsettiğin şahıs bu forumda tekfirde aşırıya kaçanlardan görüldüğü için kendisi de reklamı da, yasaktır. Forumu bir araştır, incele. Sabit kalırsan kapıyı dışardan kapatırsın. Ehl-i sunnet akidesini benimsersen kalırsın.