İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a kardeşim duaları inş.ezberlemeye çalışıyorum yalnız her zaman internete giremediğim için cevap atamıyorum ama sizi takip etmeyi ihmal etmiyorum.hakkınızı helal edin.........
mevlaya emanetsiniz...
VESSELAM...
s.a kardeşim duaları inş.ezberlemeye çalışıyorum yalnız her zaman internete giremediğim için cevap atamıyorum ama sizi takip etmeyi ihmal etmiyorum.hakkınızı helal edin.........
mevlaya emanetsiniz...
VESSELAM...
allah senden razı olsun kardeşim.......rabbim ecrini firdevs olarak versin inşallah........... arada birde olsa mesajlarını bekliyoruz inşallah.......selametle
BİR SORUN OLMASA HER PAZARTESİ GÜNÜ EZBERLENECEK DUALARIN YERİNE YENİ Sİ VERİLİYOR..............SÜREMİZ 1 HAFTA PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR...........SELAMETLE