Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
We aleyküm selam, Allah azze ve celle göğsüne genişlik versin. Sana salih ibadetlerle beraber sabır versin. Oruç açmadan önce dua edeceğim inşaallah. Sen ve diğer kardeşlerimde adımı anarak oruç açmadan önce bana dua edebilirsiniz : )
SELAMUNALEYKUM
dua eder dua bekleriz mubarek ramadan ayında salih dualarınıza bizi de katın inş. Rabbim altından kalkamayacağımız şeylerle bizi imtihan etmesin. DUALARINIZA TALİBİZ.
Dün akşam saatlerinde 7 senedir çektiği MS hastalığına yenik düşen yengemi kaybettik. Hepinizden onun ve bizim için için dua etmenizi istiyorum. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Dün akşam saatlerinde 7 senedir çektiği MS hastalığına yenik düşen yengemi kaybettik. Hepinizden onun ve bizim için için dua etmenizi istiyorum. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Rabbim çektiği hastalığı günahlarına kefaret kılsın. Merhametiyle muamele etsin.
Evlatlarına ve size Allah azze ve celle sabır versin.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Rabbim çektiği hastalığı günahlarına kefaret kılsın. Merhametiyle muamele etsin.
Evlatlarına ve size Allah azze ve celle sabır versin.
Allah svt sizlerden razı olsun güzel dualar etmişsiniz çok duygulandım...Âmin diyorum bütün hepsine. Rabbim bizleri ölümden ders alanlardan eylesin güzel kardeşlerim. Tekrar sağolun hassasiyetiniz için.
Degerli kardesler. Mart ayinin basinda sag ayagimin asil tendonu tamamen koptu. 4 bucuk ay gecmis olacak ameliyatdan, malesef bir düzelme pek yok. baya arastirdim bu sakatliktdan sonra malesef yillardir seken insanlar oluyor. Allah icin dua edin yürürken agrilarim oluyor. Allah tüm müslümanlara saglik afiyet versin, insan sagligin degerini sakatlandikdan sonra anliyor. Asil tendonun ne ise yaradiginida sakatlandikdan sonra ögrendik o nimeti..