İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaşadığım yeri terketmek (Tebdili Mekan -mümkünse ilelebed-)
Gittiğim yerde en azından bunalıma girip sıkılmayacağım bir iş
bu iş vesilesiyle maddi ve manevi istiklalim ve özgürlüğüm.
Almanya veya İstanbulda -oradan sokaklarda çaresizlikten intihar etmeyeceksem belki ABD sahil kentleri- sahip oldugum yeteneklerimi kullanabileceğim bir iş Allahın kızmayacağı bir cinsten...
Ey Semaların üstünde arşından bizi gözetleyen İlahım. Yukarıda yazdıklarımı bana mukadder ve müyesser kılmanı acilen ve ölüme kadar nimetlerinle ve rızıklarınla temettü etmeyi diliyorum.
Yaşadığım yeri terketmek (Tebdili Mekan -mümkünse ilelebed-)
Gittiğim yerde en azından bunalıma girip sıkılmayacağım bir iş
bu iş vesilesiyle maddi ve manevi istiklalim ve özgürlüğüm.
Almanya veya İstanbulda -oradan sokaklarda çaresizlikten intihar etmeyeceksem belki ABD sahil kentleri- sahip oldugum yeteneklerimi kullanabileceğim bir iş Allahın kızmayacağı bir cinsten...
Ey Semaların üstünde arşından bizi gözetleyen İlahım. Yukarıda yazdıklarımı bana mukadder ve müyesser kılmanı acilen ve ölüme kadar nimetlerinle ve rızıklarınla temettü etmeyi diliyorum.
Hastaya Okunacak Dualar ve Sureler Usame bin Şureyk (Radiyallahu Anh) şöyle dedi: “Nebi (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) sahabeler ile beraber iken geldim. Onlar Nebinin yanında başlarının üzerinde kuş varmış hareket ettiklerinde uçacakmış gibi idiler. Onlara selam verip oturdum. Civar köylerden...
kardeşlerim bende duanızı istiyorum hem de çok..
Önce annemin ve ananemin hastalığı için
sonra annemin kocamın ve kendimin hidayetimiz için dualarınızı istiyorum.
Allah herkesin sevdiklerini hidayete ve takvalı olmaya muvaffık kılsın amin.
kardeşlerim bende duanızı istiyorum hem de çok..
Önce annemin ve ananemin hastalığı için
sonra annemin kocamın ve kendimin hidayetimiz için dualarınızı istiyorum.
Allah herkesin sevdiklerini hidayete ve takvalı olmaya muvaffık kılsın amin.
Es selamu aleykum, Son zamanlarda "takva" kelimesini duydukça aklıma gelenleri genel bir nasihat olarak yazmak istiyorum; aslında benim için yeni bir görüş değildir, sadece son zamanlarda fazla sayıda gündem olduğu için. Diyeceğim o ki: Söz konusu takva olduğunda vasatlık çizgisini de...
kardeşlerim yine ben sizden dua istiyorum annem için kanser taraması olucak sonuçlarının temiz çıkması için dua eder misiniz ?
şimdiden allah razı olsun hepinizden …
kardeşlerim yine ben sizden dua istiyorum annem için kanser taraması olucak sonuçlarının temiz çıkması için dua eder misiniz ?
şimdiden allah razı olsun hepinizden …