Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müslümanlar ben de dua istiyorum.Ama ihlaslı ve gözyaşı dökerek edilen bir dua istiyorum Bana bu iyiliği yapacak birisi varsa Allah ondan razı olsun bu iyiliği yapmayan kardeşlerimden de razı olsun.Rabbimden sıkıntılarımı gidermesini isterseniz çok sevinirim.
السلام عليكم،
Erkek kardeşim henüz 19 yaşında ve madde kullanıyor. Onun için başka şehire taşındık. Dünden beri evden kaçıp eskiden oturduğumuz şehre kaçtı. Bulundu elhamdülillah..
Onun için dua eder misiniz?
Allah subhanehu ve teala ona hidayet versin. Bu bataklıktan kurtarsın. Onu ve onun gibileri..
Kardeşlerim sizden kendim için veya annem babam eşim çocuklarım için değil ümmetin değerlerini kaybettiği ve dualarında unuttuğu ancak ümmeti en çok düşünen ve onların kurtuluşu için çırpınanlardan biri olan ve buna rağmen Tağutların zindanlarına reva görülen Şeyh Şahımerdan Sarı Hoca ya dua istiyorum..
Hoca için dua edin kardeşler şuanda da Irak ta Tağutların zindanlarında bedel ödemekte.. Herkes Tevhidtir tağuttur şirktir diye slogan nidaları atar ama herkes bedel ödeyemez.. Her bedel ödeyen de o bedelden sonra aynı davayı üstlenmeye yeltenemez.. Hoca Allah ona selamet versin yıllarını çoluk çocuğunu eşini dostunu kaybetmeyi bu dava için göze almış ve hala da tek başına zalimlere meydan okuyan adı gibi yiğitlerin lideri, merdanların şahı olmuş saygı değer büyük bir 'Alimdir.. Dualarınızı ondan eksik etmeyin, kendinizi de yoluna başkoymaktan mahrum etmeyin.. Selametle..
Önce yapacağım ve yapmış olduğum davetlerin etkili olması için sonra dinde asi olan babamın hidayeti için dua bekliyorum. Son olarak evlenmek için bir kadınla konuştum lakin ailesi ikna olmuyor islam devletini kurmam için dua edin inşaallah. Alemlerin rabbi sizi ve ehlinizi cennetiyle mükafatlandırsın.
Önce yapacağım ve yapmış olduğum davetlerin etkili olması için sonra dinde asi olan babamın hidayeti için dua bekliyorum. Son olarak evlenmek için bir kadınla konuştum lakin ailesi ikna olmuyor islam devletini kurmam için dua edin inşaallah. Alemlerin rabbi sizi ve ehlinizi cennetiyle mükafatlandırsın.