İ
Bu sizin ve 'müslümanların' genelinin temsiliyetini gösterir. O 'terörist' dediğini kardeşler(sadece fransadakiler değil) Ağızındaki bütün dişleri gösteriyorlar sizin 'çok güçlü, yenilemez' olduğunu sandığınız toplumlara (ayırt etmiyorum, küfür tek millettir) ve evet korkuyorlar, siz fark edin veya farketmeyin. O insanlardaki cesaretin %1'i bütün ümmette olsa İslamın İzzeti tekrar gelir biiznillah. Mezheb kavgaları ve tarikatler demişsiniz, islamın düşen izzetini tekrar kaldırmada en büyük engellerdendir mezheb tassupçuları ve tarikatler. İnsanları uyuta uyuta dinini unutturanlardır ona da katılıyorum, Sadece Rasulullah'ı çiçekçi(haşa!) olarak tanıtan 'Komutan' lığını unutturan Hıyanet işleridir ona da katılıyorum, yumuşak tahtlarında lüks evlerinde, arabalarında yaşayayıp zühd ve takva dersi veren 'şeyhlerdir' buna da katılıyorum. Unutmadan 'medeniyetler arası diyalog' diye milleti uyutan 'şeyh' ve başkanlardır ona da katılıyorum. Tek katılmadığım yer İslamın 'tc başbakanı' gibi şahısların 'takiyye' yaparak İslamın yücelmesini beklemektir. Hak olan yol batılla döşenmez. tc. başbakanı olsam ne yapacağımızı sormuşsunuz? bir kere o pozisyonda olmak istemem (Maide-44) ikincisi Allah'ın dinini bırakıp sırf menfaat uğruna kafirlerin yanında durmam (vela bera)azı dişini gösterecek bir güç yok islam dunyasında
Ne yazacağımı şaşırdım aklıma gelen bunlar, Allah sana hidayet versin.