Neler yeni

Dünyayı Zındık Mahmut Yönetiyormuş

T Çevrimiçi

Turuncu

Üye
İslam-TR Üyesi
Tarikatçı sapıklardan yeni bir zındıklık.

IMG_4940.jpeg

Mutenakıs Çevrimiçi

Mutenakıs

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Haci zindik niye diyosunki ölmus adama ha cok yuceltmissin ha alcaltmissin ne farki var.
Zındığa zındık denir de ondan. Bu adamın kitaplarında benim bile burada alıntılamaya iğrendiğim o kadar fazla Allah'a küfür ve şirk cümleleri var ki.

Allah'ın düşmanını, Allah'ın dostu diye yutturmuşlar bize.

B Çevrimdışı

burak12

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Zındığa zındık denir de ondan. Bu adamın kitaplarında benim bile burada alıntılamaya iğrendiğim o kadar fazla Allah'a küfür ve şirk cümleleri var ki.

Allah'ın düşmanını, Allah'ın dostu diye yutturmuşlar bize.
Cidden enterasan sozler bidat diyolar bu tiip seylere sanirim ama ihvan ben baska bisey diyom olmus gitmis adam sana yakismiyor diyorum

B Çevrimdışı

burak12

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Siz şirke sempati, tevhite nefret duymaya devam edin.. Peygambere iftira ederken bu adamlar neredeydin?
Hakaret gizli hayranlıktır. Aşırı öfke duymakla aşırı övmek arasında bi fark yok ikiside bir nevi putlaştırma değilmi ? Biri söverek adamın insan olduğunu hatalı olduğunu yanlış yapabilme ihtimalini unutuyoer diğeri aşırı yücelterek bunu yapıyor. Tavrın hiç hoş değil birader birde kızgın atmışsın ne derdin varsa adamlarla çöz bizim ne suçumuz var iyi herkesin hatasını getir döv söv dinleyek burda. Saçma sapan hareket edip şaşırmayın

T Çevrimiçi

Turuncu

Üye
İslam-TR Üyesi
Hakaret gizli hayranlıktır. Aşırı öfke duymakla aşırı övmek arasında bi fark yok ikiside bir nevi putlaştırma değilmi ? Biri söverek adamın insan olduğunu hatalı olduğunu yanlış yapabilme ihtimalini unutuyoer diğeri aşırı yücelterek bunu yapıyor. Tavrın hiç hoş değil birader birde kızgın atmışsın ne derdin varsa adamlarla çöz bizim ne suçumuz var iyi herkesin hatasını getir döv söv dinleyek burda. Saçma sapan hareket edip şaşırmayın
Kardeşim bu adam Türkiyeyi bir numaralı ifsat eden adamdır. Bizlerin kimseyle kişisel sorunumuz yok dinimizi ifsat etmesine ve senin gibi insanları şirkle cehenneme süreklemesinden dolayı rahatsızız.. Bizim mevzumuz kişisel şeyler değil, ancak imanım gereği Allah’a ve Peygamber’e iftira eden insanlara sempati duyamam.

Sen tarkatçısın sanırım bunlara toz kondurmadığına göre..

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Kardeşim bu adam Türkiyeyi bir numaralı ifsat eden adamdır. Bizlerin kimseyle kişisel sorunumuz yok dinimizi ifsat etmesine ve senin gibi insanları şirkle cehenneme süreklemesinden dolayı rahatsızız.. Bizim mevzumuz kişisel şeyler değil, ancak imanım gereği Allah’a ve Peygamber’e iftira eden insanlara sempati duyamam.

Sen tarkatçısın sanırım bunlara toz kondurmadığına göre..
Eskiden ben de sizin gibi düşünüyordum kardeşim. Ancak şu anki düşüncem, benim de yaklaşık böyle:

Hakaretin gizli hayranlık olması durumu hariç ama.

Nitekim bu şirk ehline nefretin hayranlıkla hiçbir ilgisi yok. Buna rağmen, neden mesajın geneline hak veriyorum? Çünkü, değersiz birini çok konuşmak, bence de ona bir çeşit değer katma gibi sonuç veriyor. Bu kişiyi veya benzerlerini konuşmak yerine, doğrudan şirk ve küfrü ayet ve hadisler eşliğinde açıklasaydık, bunca yıl boyunca çok daha fazla yol alırdık diye düşünüyorum.

Tabii bu benim düşüncem; yani, ben bunu mantıklı buluyorum. Bu şahıs veya benzerleri üzerinden dini anlatmak da mümkün mü, yani mümkün. Ama ne kadar başarılı oluyor, o tartışılır bence.