İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
- Kocanız ve 2 oğlunuz aynı anda şehid oldular. Onların Şehadet haberlerini aldığınızda neler hissettiniz?
diye sordular:
- "Biz Filistinli kadınlar küçüklüğümüzden itibaren Şehadet haberlerine alışarak büyürüz. Onun için kocamın ve çocuklarımın şehadet haberleri beni hiç şaşırtmadı.
Asıl bir kaza veya başka bir şeyden dolayı ölselerdi şaşırırdım.
Şehadet haberlerini aldığımda secdeye kapanıp, ailemize böyle bir şerefi bahşettiği için Rabbime şükrettim..
Rabbime; “Sana gönderdiğimiz 3 Kurbanı katında kabul et” diye niyazda bulundum !..
'bu sıcakta başörtüsüne nasıl dayanılır, kızım? sorusuna ,mısırlı müslüman kız,şu ayetle cevap vermiş “De ki: Cehennem ateşi daha sıcaktır. [Tevbe: 81]”
subhanallah !!! rabbim bize de böyle eşler böyle analar böyle evlatlar nasip etki abdullah azamlar gibi şehitlerimiz olsun....rabbim sen bizi bağışla , sen bizi bağışla, sen bizi bağışla
EY GENÇLER !!!!!!
Allah ın kitabını tekrardan okuyun we iyice tefekkür edin we bırakın bu dünyanın zewklerini
wallahi bu dünya malından hayır yok
inanın bana şu CİHAD'IN werdiği tadı
insana hiçbir şey wermiyor !!
......şehid: EBU MUSA ET-TURKİ //AFGANİSTAN
Kardeşim, Allahü teâlâyı hatırlamaktan ve ölüme hazırlanmaktan gâfil kimselerden uzak dur. Biz öyle insanlara yetiştik ki, onların ölüm korkusundan aklı dağılmış gibiydi." (Sufyan b.uyeyne)
Bismillah
aşk için,
kan ve göğer için isyan ve şafak için
ey ins ve cin ey intifada ey aşkın bütün sapan taşları
ey bütün zamanların çıldırtan gözyaşları
...şimdi bir tek damlanla tufandır yüreğimiz...
şimdi KIYAM şimdi AŞK
şimdi
GAZZE’deyiz!!!
Evet benim en beğendiğim idolüm desem yeridir öyle bir söz benim için...Bazen canım sıkılınca bu söü aklıma getiriyor ve moralimi düzeltiyorum!Çok anlamlı ve iddialı özlellikle etrafımdaki güzeller ve zenginlere kaşı silahım Bi İznillah
Vesselam