Duyuru Ebu Ubeyde şehidlik makamına ulaştı (İnşAllah)

Mustafa19 Çevrimdışı

Mustafa19

الله أكبر
İslam-TR Üyesi
Bir kaç ay önce şehid olduğuna dair söylentiler dolanıyordu, Hamas bu hafta yaptığı açıklamaya göre Ebu Ubeydenin şehidliğini doğruladı. Yeni sözcü ise Ebu Ubeydenin hatrini taşımak maksadıyla Ebu Ubeyde ismini kullanmaya devam edecek. Allah ona rahmet etsin cennetiyle mükafatlandırsın İnşAllah.
IMG_20251230_215244_571.jpg
IMG_20251230_215221_552.jpg

!slam4ever Çevrimdışı

!slam4ever

لا اله الا الله
Admin
inna lillahi ve inna ileyhi raciun, Rabbim sehadetini kabul etsin. Bir yigit daha Rabbine kavustu. Rabbim nicelerini yerine doldursun...

Mustafa19 Çevrimdışı

Mustafa19

الله أكبر
İslam-TR Üyesi
ŞEHİD EBU UBEYDE VE OĞLU ŞEHİD YAMAN
1767212117068.png

ŞEHİD KASSAM TUGAYLARINA KATILMADAN ÖNCE 18-20 YAŞLARINDA İKEN
1767212220221.png

ŞEHİDİN ÖĞRENCİLERE DERS ANLATIRKEN ÇEKİLMİŞ VİDEOSU

ŞEHİDİN BİR CAMİ MİNBERİNDE YAPTIĞI KONUŞMA

Afganistan İslam Emirliği üst düzey yöneticilerinden Enes Hakkani'den Ebu Ubeyde’ye:

“Sesin kaybolsa bile yankısı hala gök gürültüsüdür, Yeryüzünü sarsar, vaat gerçekleşene dek. İsminle cennetlerde iftiharla yükselirsin, Yüksek âlemlerde beliren bir nurdur yüzün. Sözlerin bugün ümmetimiz için bir meşaledir. Sözlerin bugün ümmetimiz için bir meşaledir. Ey Filistin, ilerle; ta ki prangayı kırana dek. Ebu Ubeyde, Ebu Ubeyde bin Cerrah gibi muzafferdir Ebu Ubeyde, Ebu Ubeyde bin Cerrah gibi muzafferdir Halid gibi… Kını olmayan bir kılıç”

alparslan26 Çevrimdışı

alparslan26

Euzu Billahi Mineşşeytanirracim
İslam-TR Üyesi
Konuyu hortlatıyorum ama, bence Hamas sorunlu zira Ilımlı gibiler. Dışarıdan veya medyadan bakıldığında Hamas ve El-Kaide sanki aynı amaca hizmet ediyormuş gibi bir algı var. Ancak 2009'da Gazze'de Hamas'ın bu gruplara çok sert müdahale ettiğini ve onları tasfiye ettiğini okudum. Jund Ansar Allah oluşumunu dağıttılar. Dikkatli olmak lazım. Mücahitleri öldürmüşler. "Tabii Hamas Sözcüsü Ebu Ubeydenin Akıbetini bilmiyorum araştırmadım onun hakkında konuşmuyorum."
1773206779246.png

Mustafa19 Çevrimdışı

Mustafa19

الله أكبر
İslam-TR Üyesi
Konuyu hortlatıyorum ama, bence Hamas sorunlu zira Ilımlı gibiler. Dışarıdan veya medyadan bakıldığında Hamas ve El-Kaide sanki aynı amaca hizmet ediyormuş gibi bir algı var. Ancak 2009'da Gazze'de Hamas'ın bu gruplara çok sert müdahale ettiğini ve onları tasfiye ettiğini okudum. Jund Ansar Allah oluşumunu dağıttılar. Dikkatli olmak lazım. Mücahitleri öldürmüşler. "Tabii Hamas Sözcüsü Ebu Ubeydenin Akıbetini bilmiyorum araştırmadım onun hakkında konuşmuyorum."
Ekli dosyayı görüntüle 35682

Geri
Üst Ana Sayfa Alt