Ben, parti içinde aktif görevdeyken bir tane çocuk vardı. Sürekli parti içinde işleri kovalıyordu. Birgün dayanıp sordum. Kardeş "sen ne iş yapıyorsun ya?" "Çok müsait vaktin var" dedim. Ben "İSKİ'de çalışıyorum, gece ihbar gelirse eğer telefonlara bakıp ilgili birimleri adrese yönlendiriyorum" dedi. KPSS sınavı olmadan girmiş, 1 gece çalış-2 gün istirahat, iyi maaş, güzel yemek... İşte bu zalim sistem, Müslümanların alın terinin üzerine kurulu. Bu sistemi mescidde çay içerek, sokaklarda Tevhid daveti yaparak, Twitter'da birşeyler yazarak,çizerek değiştiremeyiz çünkü bu nebevî bir metod değil. A partisi gitse B partiside gelse Türkiye'de bu sistem böyle. Atasözlerine bile girmiş; "Bal tutan, parmağını yalar" diye, ne kadar kerih bir söz.
2 iş yapıyorum ve ayaklarım nasır mantar bağladı. Bazen uykusuzluktan başım ağrıyor. Şu an kiracıyım ve evimi zoe geçindiriyorum. Sanayisi olan ortalama bir ülkede haftada 80-90 saat çalışan bir kişi ev alır araba alır rahat geçinir. Ben hakkımı aramak zorundayım. Tayyip ağabın canı sıkılmasın diye öylece susacak değiliz.
Örtünme özgürlüğü sjw akımının getirdiği bir şeydi. Tayyibin Türkiye Müslümanlarına armağanı değildi. Hatta neden 15 sene bekledi onu iyi anlamak gerekiyor.
Son düzenleme: