elektrik direkleri sıkıldıklarında ne yaparlar..?
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 28 Nis 2008 #2 :muhaha ..öğlen öğlen iyi güldüm ALLAH Razı olsun :gül :gül
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 28 Nis 2008 #3 aman abi... nazara çarpılmasınlar hafalanoldum
W Çevrimdışı wahdet Yeni Üye İslam-TR Üyesi 29 Nis 2008 #6 bu alıntımı yoksa sizmi buldunuz sormak istedimsadece bunu ben ekleyeli baya olduda başka yerde
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 29 Nis 2008 #7 wahdet ' Alıntı: bu alıntımı yoksa sizmi buldunuz sormak istedimsadece bunu ben ekleyeli baya olduda başka yerde Genişletmek için tıkla ... demekki gormeyenler cok mus kardesim ne guzel atlarlarmis ipi de boyle :cimcime1 pulcet ' Alıntı: :muhaha ..öğlen öğlen iyi güldüm ALLAH Razı olsun :gül :gül Genişletmek için tıkla ...
wahdet ' Alıntı: bu alıntımı yoksa sizmi buldunuz sormak istedimsadece bunu ben ekleyeli baya olduda başka yerde Genişletmek için tıkla ... demekki gormeyenler cok mus kardesim ne guzel atlarlarmis ipi de boyle :cimcime1 pulcet ' Alıntı: :muhaha ..öğlen öğlen iyi güldüm ALLAH Razı olsun :gül :gül Genişletmek için tıkla ...