yaklasik 2 sene önce e.ö. senlikoglunu hec sevmezdim,
bir sene öncesi kadar atheistin birine cvp verecem diye "gencligin imanini sorularla caldilar" i yuttum. o sayfalari oku oku geri cevir tekrar oku :=) ... nerdeyse ezberlemisdim :=)
neyse kitap cok gzl di amma hala yazari sevmiyordum (nedendir bende bilmiyorum).
burda kitaplar hakkinda konusurken, deli abi ile a.g.yazar ile ilgili istisare ediyorduk, neyse ahim öyle ballandira ballandira anlattiki bende merak ettim. tesadüf ayni günün gecesinde. dolapta idamlik genci gördüm baktim e. senlikoglu ´, neyse aldim elime basladim okumaya ...kitap bitti tabii bende söyleyecek söz kalmadi... derken ardi sira kesilmedi. hakkatten cok gzl bi yazar ona karsi olan önyargim haci abi sayesinde gitmis oldu(ALLAH c.c. ondan razi olsun)...
"önce soru sorarlar" ,"esir evliler" ." cin iskencesi" ."imamin manken kizi" "anne büyüklere birsey söyle(bunu bitiremedim, simdi aklima geldi) " yiokudum (simdilik aklima gelen bunlar). hepside birbirinden gzl, kütüphanemde "islamda erkek" ve "insanligin belgeseli" kitalari var ins en kisa zamanda okumak istiyorum...
selametle...