biri niye diye sorunca spor olsun diye kelimesi çok kullanırım
C Çevrimdışı candostu06 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 15 Ara 2006 #21 biri niye diye sorunca spor olsun diye kelimesi çok kullanırım
S Çevrimdışı sare88 Üye İslam-TR Üyesi 19 Ara 2006 #23 BENDE DİKKAT ETMEDİM AMA ARKADAŞLARIM YAAAAA VE HADİ KELİMESİNİ ÇOK KULLANDIĞIMI SÖYLÜYORLAR BİDE ALLAHIM YARABBİM
BENDE DİKKAT ETMEDİM AMA ARKADAŞLARIM YAAAAA VE HADİ KELİMESİNİ ÇOK KULLANDIĞIMI SÖYLÜYORLAR BİDE ALLAHIM YARABBİM
A Çevrimdışı asker_kız Üye İslam-TR Üyesi 23 Ara 2006 #25 hade yaw lafı çok hoşuma gidiyor...hep kullanıyorum bıraktım gaffurluğu.....:hahahaa :muhaha :hahahaa :muhaha :hahahaa
hade yaw lafı çok hoşuma gidiyor...hep kullanıyorum bıraktım gaffurluğu.....:hahahaa :muhaha :hahahaa :muhaha :hahahaa
F Çevrimdışı FAKİRULLAH Üye İslam-TR Üyesi 29 Ara 2006 #26 GERÇEKTENMİİİİ YEMİN ETTT :ahaboleoldum :ahaboleoldum
Çevrimdışı ensarullah Aktif Üye İslam-TR Üyesi 31 Ara 2006 #29 kardeş nbr (en çok bunu kullanom galiba)bide hiç arayıp sormuyon yaw(gerçi bende pek arayanlardan değilim amma neyse )
kardeş nbr (en çok bunu kullanom galiba)bide hiç arayıp sormuyon yaw(gerçi bende pek arayanlardan değilim amma neyse )
T Çevrimdışı tuençise Üye İslam-TR Üyesi 23 Ocak 2007 #35 bu aralar kullandığım söz BENİ DELİ ETMEYİN :benkizgin :buneya :crycry
A Çevrimdışı alemin kralı Yeni Üye İslam-TR Üyesi 2 Şub 2007 #36 ettigim kelimelere fazla dikkat etmem açıkçası hafalanoldum
A Çevrimdışı asker_kız Üye İslam-TR Üyesi 25 Mar 2007 #39 bu aralar ALLAH!ÇOK ŞÜKÜR YA RABBİM BİZİ BUGÜNLERE GETİRDİN diyorum
G Çevrimdışı güle_aşık Üye İslam-TR Üyesi 25 Mar 2007 #40 Bende "gerçekten mi" kelimesini çok kullanıyorum..