rahat bi insansın sanırım farketmez he:)
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Haz 2007 #85 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: kafana tükürürüm Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: kafana tükürürüm Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Haz 2007 #86 ginger ' Alıntı: HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: kafana tükürürüm Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum Genişletmek için tıkla ...
ginger ' Alıntı: HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: kafana tükürürüm Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum Genişletmek için tıkla ...
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 12 Haz 2007 #87 halep ' Alıntı: ginger ' Alıntı: HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: kafana tükürürüm Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha bayıldım sözüne
halep ' Alıntı: ginger ' Alıntı: HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: kafana tükürürüm Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha bayıldım sözüne
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 14 Haz 2007 #92 halep ' Alıntı: hössst Genişletmek için tıkla ... biraz kibarlık yaff ::
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Haz 2007 #94 el_kıtmir ' Alıntı: halep ' Alıntı: hössst Genişletmek için tıkla ... biraz kibarlık yaff :: Genişletmek için tıkla ... genelde yeğenime diyorum. tepemden inmiyor.
el_kıtmir ' Alıntı: halep ' Alıntı: hössst Genişletmek için tıkla ... biraz kibarlık yaff :: Genişletmek için tıkla ... genelde yeğenime diyorum. tepemden inmiyor.
S Çevrimdışı sadr-ı azam Yeni Üye İslam-TR Üyesi 21 Tem 2007 #99 yavaaaş. ben de yalan söyleyenlere derim bunu . yalancıları da hiç sevmem