la havleee...
A Çevrimdışı asker_kız Üye İslam-TR Üyesi 25 Tem 2007 #105 yha bu kıtmir die bi ark.varyaa bu dünyaya herkesi üzmeye gelmiş....hakkımı hiç bir zaman helal etmiorum ona bunu bilsinnn
yha bu kıtmir die bi ark.varyaa bu dünyaya herkesi üzmeye gelmiş....hakkımı hiç bir zaman helal etmiorum ona bunu bilsinnn
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Ağu 2007 #106 af af...yok ya , neyse, hadi canım.....
Çevrimdışı htc66 Üye İslam-TR Üyesi 7 Ağu 2007 #108 weeetjeeeeeee = biliyor musun demek... ama cok uzatarak diyorum.
A Çevrimdışı asker_kız Üye İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #109 Allahım güç ver bana sığındım sana bu ne dayanılmas bir acı sabır ver bana çok kullanıom
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Ağu 2007 #111 çok şükür ya Rabbi... (kardeşim tırlatınca :muhaha :muhaha)
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Ağu 2007 #114 vuslatım ' Alıntı: yanlış mıyım Genişletmek için tıkla ... herzaman doğrusun sen...:'(
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 20 Ağu 2007 #115 ALLAH ALLAH... şaşırdığımda söylerim kızdığımda söylerim sevindiğimde söylerim...... öle devam eder inşALLAH :vahh
ALLAH ALLAH... şaşırdığımda söylerim kızdığımda söylerim sevindiğimde söylerim...... öle devam eder inşALLAH :vahh
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Eyl 2007 #116 bılmıom kı neyı e nfazla kullanıom
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 1 Eyl 2007 #117 ginger ' Alıntı: bılmıom kı neyı e nfazla kullanıom Genişletmek için tıkla ... ben söyleyim heheeh
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Eyl 2007 #118 kıtmir ' Alıntı: ginger ' Alıntı: bılmıom kı neyı e nfazla kullanıom Genişletmek için tıkla ... ben söyleyim heheeh Genişletmek için tıkla ... soyle :huhuuhuu
kıtmir ' Alıntı: ginger ' Alıntı: bılmıom kı neyı e nfazla kullanıom Genişletmek için tıkla ... ben söyleyim heheeh Genişletmek için tıkla ... soyle :huhuuhuu