Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

En Son Hangi Kitabı Aldınız?

Muqarrab Çevrimdışı

Muqarrab

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kitabın Adı: Bir Mucahid ve Bir Mucahide.
Kitabı Neden Aldım?: Hediye edildi elhamdulilleh.
Kitap İçeriği Hakkında Kısa Bilgi: Bu bir roman kitabıdır. Uyuşturucu bataklığından çıkıp, Cihad meydanında şehid olan bir gencin hayatı anlatılıyor.

Muqarrab Çevrimdışı

Muqarrab

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kitabın Adı: Kıyamet Alametleri (Yusuf el-Vâbil)

Kitabı Neden Aldım?: Kıyamet hakkında daha fazla bilgi edinmek için.

Kitap İçeriği Hakkında Kısa Bilgi: Kur'an ve sahih hadisler ile beraber kıyametin hangi anlamlara geldiğini, kıyametin kısımlarını, kıyametin küçük-büyük alametleri anlatılmıştır.

Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Siyonizm hakkında bu kitapları sipariş verdim bende bir kaç gün içinde inşallah

Ekli dosyalar

• IMG-20241114-WA0000.jpg
    IMG-20241114-WA0000.jpg
    36.1 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG-20241114-WA0001.jpg
    IMG-20241114-WA0001.jpg
    41.5 KB · Görüntüleme: 7

Mustafa bin Yılmaz

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu 3 kitab yabancı birisinin kitabı,Siyonizm ile ilgili. Alacaktım ama kitabçı'nın elinde kalmamış. Alabileceğim veya daha önce görüp okuyan varmı ?

Ekli dosyalar

• IMG-20241114-WA0002.jpg
    IMG-20241114-WA0002.jpg
    41.3 KB · Görüntüleme: 7
Yorgun Mucahid Çevrimdışı

Yorgun Mucahid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kitabın İsmi: Hurilerin Aşıkları (Muellif: Abdullah Azzam)
Kitabı Neden Aldınız?: Küresel cihadın babası olarak da anılan Abdullah Azzam'ın hayatını araştırmıştım. Dünya geneli bir cihad vizyonu ortaya koyuyor. Dünya üzerindeki çoğu İslâmî hareket de onun tesiri ile kuruluyor. Hamasın da ondan esinlenerek kurulduğu söylenir. Cihad çağrıları ve dersleri meşhurdur. Azzam, gerçekten muhteşem bir adam ve yazdığı yazıları merak ettim okumak amaçlı hem bu mezkûr kitabı hem de on bir kitaplık set olarak satılan kitaplarını sipariş ettim. Onlar henüz gelmese de yukarıda yazdığım kitap geldi.
Kitabın İçeriği Hakkında Kısa Bilgi: Afgan cihadına farklı ülkelerden katılan ve şehit olan mucahidlerin yaşadıkları hatıralarını, şahsiyetlerini, mektuplarını vs anlatıyor, etkileyici bir kitap.
Allah hepsine rahmet eylesin.

H Çevrimiçi

hutbetussahra

Hayat, İman ve Cihad...
İslam-TR Üyesi
Kitabın İsmi: Hurilerin Aşıkları (Muellif: Abdullah Azzam)
Kitabı Neden Aldınız?: Küresel cihadın babası olarak da anılan Abdullah Azzam'ın hayatını araştırmıştım. Dünya geneli bir cihad vizyonu ortaya koyuyor. Dünya üzerindeki çoğu İslâmî hareket de onun tesiri ile kuruluyor. Hamasın da ondan esinlenerek kurulduğu söylenir. Cihad çağrıları ve dersleri meşhurdur. Azzam, gerçekten muhteşem bir adam ve yazdığı yazıları merak ettim okumak amaçlı hem bu mezkûr kitabı hem de on bir kitaplık set olarak satılan kitaplarını sipariş ettim. Onlar henüz gelmese de yukarıda yazdığım kitap geldi.
Kitabın İçeriği Hakkında Kısa Bilgi: Afgan cihadına farklı ülkelerden katılan ve şehit olan mucahidlerin yaşadıkları hatıralarını, şahsiyetlerini, mektuplarını vs anlatıyor, etkileyici bir kitap.
Allah hepsine rahmet eylesin.
böyle cihad ile ilgili kitapları nereden bulup alıyorsunuz? Kitapçılarda ya da kırtasiyelerde olmuyor değil mi?

fatmafat5758 Çevrimdışı

fatmafat5758

Üye
İslam-TR Üyesi
Kitabın Adı: Bir Mucahid ve Bir Mucahide.
Kitabı Neden Aldım?: Hediye edildi elhamdulilleh.
Kitap İçeriği Hakkında Kısa Bilgi: Bu bir roman kitabıdır. Uyuşturucu bataklığından çıkıp, Cihad meydanında şehid olan bir gencin hayatı anlatılıyor.
Bunu biliyorum 2 defa okumusumdur duygusal bir kitap ...

Çok kitap aldım ama bütün herseyimle birlikte kitaplarimda kaybettim malesef kitaplar değerlidir.... Hayatım kitap oldu..

fatmafat5758 Çevrimdışı

fatmafat5758

Üye
İslam-TR Üyesi
Bunu biliyorum 2 defa okumusumdur duygusal bir kitap ...

Çok kitap aldım ama bütün herseyimle birlikte kitaplarimda kaybettim malesef kitaplar değerlidir.... Hayatım kitap oldu....
Bir çokta etkilendigim roman sevenlere. Kıyamet şehri efsane bir roman ama çok iyi bir kitap kıyamet şehri felluce... İşkenceleri zindanları durulari içerir

Yorgun Mucahid Çevrimdışı

Yorgun Mucahid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Büyüyünce Abdullah Azzam olmak istiyorum

fatmafat5758 Çevrimdışı

fatmafat5758

Üye
İslam-TR Üyesi
Yine tarih, bu muvahhidlerin hep karşısında duran düşmanların, tağutların ve hainlerin hile ve tuzaklarıyla doludur. Kimse firavun öldü diye sevinmesin. Kimse nemrut öldü diye rahata kavuşacağını sanmasın. Kimse Ebu Cehil öldü diye itidali elden bırakmasın. Çünkü firavun şeytandır. Nemrut şeytandır. Ebu Cehiller şeytandır. Şeytan yaşadığı sürece bu hainler farklı isimlerle karşımıza çıkacaktır

YİĞİT MÜCAHİTLERİN ÖYKÜSÜ KİTAP

Son düzenleme:
Muqarrab Çevrimdışı

Muqarrab

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bir çokta etkilendigim roman sevenlere. Kıyamet şehri efsane bir roman ama çok iyi bir kitap kıyamet şehri felluce... İşkenceleri zindanları durulari içerir
(Zeyneb Gazali) Zindan Hatıraları da çok güzel. Ben de 2 defa okudum her okuduğumda etkileniyorum ki etkilenmemek elde değil Allahu Teala yolunda kendinin ve diğer müslümanların yaşadığı işkenceleri, İslam uğrunda tüm benlikleriyle mücadele etmeleri ve bu uğurda taviz vermemeleri... SubhanAllah insanı derinden etkiliyor.

fatmafat5758 Çevrimdışı

fatmafat5758

Üye
İslam-TR Üyesi
(Zeyneb Gazali) Zindan Hatıraları da çok güzel. Ben de 2 defa okudum her okuduğumda etkileniyorum ki etkilenmemek elde değil Allahu Teala yolunda kendinin ve diğer müslümanların yaşadığı işkenceleri, İslam uğrunda tüm benlikleriyle mücadele etmeleri ve bu uğurda taviz vermemeleri... SubhanAllah insanı derinden etkiliyor.
Bilmez miyim hala onun suda şişen yaraları aklımda subhallah...

fatmafat5758 Çevrimdışı

fatmafat5758

Üye
İslam-TR Üyesi

Rabbim onları da bizleri de razı olduğu kullarından eylesin aminn
Allahume amin ecmainnn

Mustafa bin Yılmaz

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Selamün aleyküm

Kardeşler Yahudi,Siyonizm ile ilgili kitab önerebilir misiniz? Ben Nuri Yaşar adlı bir yazarın "Küresel Musibet Siyonizm" kitabını aldım. İçeriği güzel gibi ama yazardan hoşlanmadım. Bu konular için kitab önerebilir misiniz?

Muqarrab Çevrimdışı

Muqarrab

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Selamün aleyküm

Kardeşler Yahudi,Siyonizm ile ilgili kitab önerebilir misiniz? Ben Nuri Yaşar adlı bir yazarın "Küresel Musibet Siyonizm" kitabını aldım. İçeriği güzel gibi ama yazardan hoşlanmadım. Bu konular için kitab önerebilir misiniz?
We aleykum selam abi siyonizm ile birlikte komplo teorilerini, mason birliklerini, FBI, CFR, illuminatiler gibi örgutleri ele alan bir kitap okumuştum. Adı Dünyayı Aslında Kim Yönetiyor?
Yazarlar: Thom Burnett ve Alex Games

Üst Ana Sayfa Alt