herzaman çunku çok ozluorum... en son enzaman işlerini bırakıp nette gezınıon...
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Ağu 2007 #401 herzaman çunku çok ozluorum... en son enzaman işlerini bırakıp nette gezınıon...
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 21 Ağu 2007 #403 işim yok öğrenciyim. en son ne zaman mutfak nöbetine kaldın?
B Çevrimdışı bosnia Yeni Üye İslam-TR Üyesi 22 Ağu 2007 #404 sabahtan beri sümeyye için hazırlık yapıyorum bu gece misafirimde ynok ynok :güldüm :güldüm en son ne zaman benim gibi misafir ağırladın? :yale :yale
sabahtan beri sümeyye için hazırlık yapıyorum bu gece misafirimde ynok ynok :güldüm :güldüm en son ne zaman benim gibi misafir ağırladın? :yale :yale
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 24 Ağu 2007 #405 gecenlerde sınıf arkadasımı agırladım akşama kadar makrube yapmak için ugrastım en son ne zaman sıcaktan bunaldın
gecenlerde sınıf arkadasımı agırladım akşama kadar makrube yapmak için ugrastım en son ne zaman sıcaktan bunaldın
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Ağu 2007 #406 şimdi en son ne zaman sevdiğin birini sevindirdin
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Ağu 2007 #408 dun gece beraber uyuduk sefamla... sen nezaman sevdın
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 24 Ağu 2007 #409 netten kalkarsam sevecem 2 ay oldu en son ne zaman biriyle konusmak istedın de konusamadın
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Ağu 2007 #410 onu sıtede gorduğum heran en son nezaman kutahyaaya gıdecekken onu adanada buldun delüüüüü
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 24 Ağu 2007 #411 :ahaboleoldum :ahaboleoldum :ahaboleoldum :ahaboleoldum yok artık
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Ağu 2007 #412 n eyokuuuu delüüü bıde olduğun yerde durrr...turıstler bıle boyle gezmıo yahuuu
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 24 Ağu 2007 #413 bu arad 4000 ci mesajını gönderdın tebrık edrım site adına
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Ağu 2007 #415 bu oyunları bu hale kim getiriyor? en son nezaman oyunları karman çorman ettin?
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Ağu 2007 #417 hatırlamıyorum en son ne zaman hasta oldun?
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 24 Ağu 2007 #418 gecen kıs tamamen baş agrımla gecti en son ne zaman müslüman kardeşin için birşey yaptın
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Ağu 2007 #419 az önce eve girmeden önce en son nezaman şaşırdın?