rabbini tanıyan kimse hiç bir zaman gerçekten yalnız kalmaz en son ne zaman krdeşini düşündün
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #441 rabbini tanıyan kimse hiç bir zaman gerçekten yalnız kalmaz en son ne zaman krdeşini düşündün
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #442 az once en son nezaman gulmekten ağzını kapayamaz oldun
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #443 ginger ' Alıntı: az once en son nezaman gulmekten ağzını kapayamaz oldun Genişletmek için tıkla ... öle olmaz abla tebessüm et :güldüm :güldüm :güldüm en son ne zaman başın ağrıdı
ginger ' Alıntı: az once en son nezaman gulmekten ağzını kapayamaz oldun Genişletmek için tıkla ... öle olmaz abla tebessüm et :güldüm :güldüm :güldüm en son ne zaman başın ağrıdı
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #444 başımın ağrımasını gecmıokı maşAllah ) en son ne zaman oğlene kadar 2 lt suyu bıtırdın...
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #445 hafalanoldum hafalanoldum yaw ben hiç su içmiyom bi su içim gelim en son ne zaman msn de konuştun
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #446 şuan konuşuorum en son nezaman msnde laf anlatmaya çalıştın bırılerıne
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #447 bilmem en son ne zaman birinin umudnu kırdın
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #448 ooo kotu bı durum en son nezaman karnın acıkmaya başladı
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #449 şimdi en son ne zaman işten yorulduğunu hissttin
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #450 şimdi en son ne zaman olması gerektiğini bildiğin şeyi yapmadın
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #451 hıçbızaman en son nezaman ezanın okunması bekledın 1 saat olmasına rağmen...
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #452 sabah uyursam kalkmak zor oluyor bende uyumuyorum en son ne zaman kim olursa olsun birisinin aramasını bekledin....
sabah uyursam kalkmak zor oluyor bende uyumuyorum en son ne zaman kim olursa olsun birisinin aramasını bekledin....
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #453 bilmem en son ne zaman birini üzdün :uzgunumm
A Çevrimdışı Asibirtutku Üye İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #455 dün çok sıkıldım en son ne zaman cemaatle namaz kıldın
A Çevrimdışı Asibirtutku Üye İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #457 uzun bir süredir değiştirmedim en son ne zaman sinemaya gittin ?
A Çevrimdışı Asibirtutku Üye İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2007 #459 ooo baya oldu en son ne zaman pc başında uyuya kaldın ?