hiç bi zaman en son ne zaman bekledin
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 30 Ağu 2007 #461 hiç bi zaman en son ne zaman bekledin
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Eyl 2007 #462 bugun... en son nezaman yıldızların altında uyuya kaldın elınde tesbıhle
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Eyl 2007 #463 çatıdamı başka yerdemi :muhaha :muhaha en son ne zaman aradığın birine ulaşamadın
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Eyl 2007 #464 az once bakmıo tele en son nezaman :yardimm dıye patrona dıl doktun :mutlu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #465 hiçbi zaman en son ne zaman oyun oynayacak birini bulamadın
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #466 hıçbızaman herdaım sen varsın karşımda :ihihih en son nezaman kardeşin için meraklandın hafalanoldum :huhuuhuu
hıçbızaman herdaım sen varsın karşımda :ihihih en son nezaman kardeşin için meraklandın hafalanoldum :huhuuhuu
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #467 çok oldu galiba hatırlamıyorum en son ne zaman oyunu dağıttın?
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #468 her gırdığımde sumeyyem varken daha çok oluo ama en son nezaman oyunu kurtardın dağılmaktan
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #469 siz varken böyle birşey imkansız ki zaten :muhaha en son ne zaman oyunu dağıtmadın?
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #470 hatırlamıom...ama şimdi galıba çunku yerınde oynuom en son nezaman karnın açıktı :dillll :yale
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #471 az önce yemek yedim yemeden hemen önce en son nezaman msn de geyik yaptın
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #472 cumartesi en son ne zaman sinirlendin
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #473 birkaç gün önce en son nezaman ağladın?
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #474 sabah en son ne zaman iki saatlik uykuyla gün boyu ayakta kaldın
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #475 imkansız birşey. hiç olmadı böyle birşey. en son ne zaman temizlik yaptın? (bayram yaklaşıyor)
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #476 yaza girerken yapmıştım en son ne zaman gün boyu pc başında oturdun
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #477 bilmem bir haftayı geçti. (tatildeydim yeni geldim. bugun oturacam) en son ne zaman sıkıldın?
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #478 hep sıkılıyom (galiba senin de canın sıkıldı) en son ne zaman yanına arkadaş bulamadın
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #479 şimdi aklıma soru gelmiyor. sana da ooluyor mu?