bugün en son ne zaman kardeşini aradın?
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #482 bugun :hahahaa en son ne zaman kuran okudun???
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #483 Eslemsena ' Alıntı: bugun :hahahaa en son ne zaman kuran okudun??? Genişletmek için tıkla ... dun gece mealını okudum en son nezaman ağladın içini boşalttın yıldızlara
Eslemsena ' Alıntı: bugun :hahahaa en son ne zaman kuran okudun??? Genişletmek için tıkla ... dun gece mealını okudum en son nezaman ağladın içini boşalttın yıldızlara
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #484 dun gece.peki en son nezaman yağmurlu bir günde,ellerinde ayakkabıların çamurda gezdin?(cok zevklı tavsıye ederım :mutlu :mutlu :mutlu
dun gece.peki en son nezaman yağmurlu bir günde,ellerinde ayakkabıların çamurda gezdin?(cok zevklı tavsıye ederım :mutlu :mutlu :mutlu
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #485 coookk uzun zaman oldu en son ne zaman hiç bişi düşünmek istemedin
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #486 düşünmek ıstemedığım zaman :hahahaa en son ne zaman sevdıgın bırine onu sevdıgını ifade edecek bişi yaptın
düşünmek ıstemedığım zaman :hahahaa en son ne zaman sevdıgın bırine onu sevdıgını ifade edecek bişi yaptın
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #488 dun en son nezaman için sıkıldı bunaldın
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #489 dün en son ne zaman akşam karanlığında yağmur altında oyalana oyalana yürüdün :güldüm
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #490 burda gece yağıyo en son ne zaman cıkman gerekip cıkamadın
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #491 bilmem en son ne zaman yetişmen gereken yere yetişemedin
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #494 oldu biraz en son ne zaman yeni bir yiğenin oldu
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #495 ooo ooooo çok oldu şimdi onu sayamam :mutlu en son ne zaman telefonundan msj attın :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih
ooo ooooo çok oldu şimdi onu sayamam :mutlu en son ne zaman telefonundan msj attın :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #496 ooooooooo çook oldu ögrenciliğin gözü kör olsun en son ne zaman umutlandın
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #497 hep umutluyum allah kaybettirmesin. en son ne zamn ümitlendin :hahahaa :hahahaa :hahahaa
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2007 #498 bugun en son ne zaman sevdıgının yaptıklarına bir anlam veremedın
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Eyl 2007 #499 dün en son ne zaman evinden ayrı bir yerde uzun müddet kaldın
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Eyl 2007 #500 uzun bı muddet 24 saattı benım için...2 hafta once en son nezaman sabahlara kadar sustunn oturdun