2 GÜN ÖNCE BAYA YORULDUM EN SON NE ZAMAN ARABA KULLANDIN
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #541 2 GÜN ÖNCE BAYA YORULDUM EN SON NE ZAMAN ARABA KULLANDIN
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #542 dün.en son ne zaman sevdiğin biri için öicek topladın :ihihih
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #543 öle alışkanlıklarım yoktur EN SON NE ZAMAN SEVDIGININ ARAMASINI BEKLEDIN
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #544 hiç.. (allha şukur) :hahahaa :hahahaa en son ne zaman kıtap okudun :ihihih :ihihih
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #545 dün gece :güldüm en son ne zaman sinirlendin
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #546 BUGUN EN SON NE ZAMAN SINIRIN ISLAM TR DE GECTİ
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #547 siteye girdiğim her zaman en son nezaman dostunu sen aradın
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #548 ARAMADIM EN SON NE ZAMAN DERDİNİ PAYLAŞİTIN BİRİYLE
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #549 bugün.en son ne zaman dostun senı aradı :güldüm
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 6 Eyl 2007 #550 hatırlamıyorum en son ne zaman deniz kıyısında oturdun
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #551 YOKKI BURADA DENIZ EN SON NE ZAMAN YANINA BIR KARDES İSTEDIN DERDINI PAYLAŞACAK
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #552 hiç.(çünkü hep var zaten :güldüm en son ne zaman çimenlerin üzerinde yuvarlandın :ihihih
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #554 :mutlu nıe cok zevklı insan acaip stres atıyor :mutlu en son ne zaman sinirlerin gevşedi :hahahaa
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #555 BUGUN EN SON NE ZAMAN YAZMASDINI BEKLEDGIN INSAN SANA BİŞEY YAZMADI
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #556 dün gece galıba :ihihih en son ne zaman yazmasını bekledıgın kısı hemen yazdı :hahahaa :hahahaa :hahahaa
dün gece galıba :ihihih en son ne zaman yazmasını bekledıgın kısı hemen yazdı :hahahaa :hahahaa :hahahaa
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #558 hiç en son ne zaman karşındakine söylemek istediklerini söyleyemedin
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 6 Eyl 2007 #560 (en son ne zaman ölü gibi yoruldun) :muhaha :muhaha :muhaha hiçç.. en son ne zaman bilgisayaranının tozunu aldın :hahahaa :hahahaa :hahahaa
(en son ne zaman ölü gibi yoruldun) :muhaha :muhaha :muhaha hiçç.. en son ne zaman bilgisayaranının tozunu aldın :hahahaa :hahahaa :hahahaa