şimdi en son ne zaman korktun
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #582 2 hafta önce ama çok kötüydü :crycry en son ne zaman kahve içtin :hahahaa :hahahaa
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 7 Eyl 2007 #583 üç gün önce istanbula giderken otobüste... en son ne zaman çay içtin..
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #585 geçen hafta en son ne zaman karnın acıktı
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #586 şimdi bende yakında kumpirci olcam en son ne zman kumpir yedin
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #587 :crycry :crycry hatırlamıyom iki hafta oldumu heralde olmuştur en son ne zaman ayvalık tostu yedin
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #588 :huhuuhuu :huhuuhuu o ne yeni omu en son ne zaman işten erken cıktın
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #589 :yardimm :yardimm :crycry heralde dün çıtım on beş dakika :ihihih en son ne zaman geç vakit eve gittin
:yardimm :yardimm :crycry heralde dün çıtım on beş dakika :ihihih en son ne zaman geç vakit eve gittin
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #590 dün akşam en son ne zaman bi günde iki yer gitmen ferekti cok uzak
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #591 bilmem ki :: en son ne zaman sevdiğin birisi zor durumdayken onun için bişey yapamadın :uzgunumm
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #592 hep yaşıyom :agliyorum :agliyorum :agliyorum en son ne zaman cok üzüldün
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #593 bugün dün önceki gün... en son ne zaman maden suyu içtin
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #594 yaz tatılıne gırmeden önce :crycry en son ne zaman çok sevindin :ihihih
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #595 bilmem hatırlmıom :huhuuhuu en son ne zaman miden kötü oldu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #596 kötü uzun zamandır en son ne zaman mesaj gönderdin
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #597 hım şimdi düşünmem lazım nette mi tel demi neyle.... en son ne zaman kntrsuz gezdin :ihihih :ihihih :ihihih
hım şimdi düşünmem lazım nette mi tel demi neyle.... en son ne zaman kntrsuz gezdin :ihihih :ihihih :ihihih
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #598 baya oldu (allaha sukur :ihihih en son ne zaman meyve yedin :mutlu :mutlu
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #599 az önce en son ne zaman en gıcık olduğun işi yaptın
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #600 ynok.en son ne zaman kulagın agrıdı :crycry