hiç(çok şükür) en son ne zaman diş doktoruna gittin
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 7 Eyl 2007 #601 hiç(çok şükür) en son ne zaman diş doktoruna gittin
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #602 Rabbime şükür yaşatmadı Allah yardcınız olsun... en son ne zaman eczaneye gittiniz
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 7 Eyl 2007 #603 iki hafta önce en son ne zamn bir sınavını geçemedin?
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #604 hiç.(allha şükr en son ne zaman cok bunaldın
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #605 hiç cıkamıyoski :ihihih :ihihih :ihihih en son ne zamn hasta oldun
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #607 bi saat önce en son ne zaman bişeyi paylaşamadın :ihihih
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 7 Eyl 2007 #608 aha şindi... :hahahaa bilgisayarı paylaşamıyoz ablamla :hahahaa en son ne zaman kardeşlerini özledin?
aha şindi... :hahahaa bilgisayarı paylaşamıyoz ablamla :hahahaa en son ne zaman kardeşlerini özledin?
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #609 gecen gün :ihihih en son ne zaman hasrete yenıldın :agliyorum
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #610 ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: aha şindi... :hahahaa bilgisayarı paylaşamıyoz ablamla :hahahaa Genişletmek için tıkla ... :muhaha :muhaha :muhaha
ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: aha şindi... :hahahaa bilgisayarı paylaşamıyoz ablamla :hahahaa Genişletmek için tıkla ... :muhaha :muhaha :muhaha
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 7 Eyl 2007 #611 çok şükür hiç en son ne zamna benim yazdığım şeye güldün?
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #612 az öncee :muhaha :muhaha en son ne zaman kalbin kırıldı
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 7 Eyl 2007 #613 bilmen ki parçalarını daha toplayamadım en son ne zaman sıkıldın?
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #614 :güldüm dün. en son ne zaman avatarını değiştirdin :hahahaa
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 7 Eyl 2007 #615 bir iki hafta oldu en son ne zaman imzanı değiştirdin?
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #616 2,3 gun önce flen herhalde :güldüm en son ne zaman oyun oynadın :hahahaa
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #618 hiiççç.. en son ne zaman çok konuşmak istedın :ihihih
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 7 Eyl 2007 #619 heeeeeeeeeeeeep .......... :hahahaa en son ne zaman sevmediğin biriyle konuşmak zorunda kaldın?
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 7 Eyl 2007 #620 bugün galıba :huhuuhuu en son ne zaman sevdıgın bırıyle konusurken heycanlandın :hahahaa