neyse bozmayım devam et :huhuuhuu :uzgunumm
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #641 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: neyse bozmayım devam et Genişletmek için tıkla ... :huhuuhuu :uzgunumm
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #642 :uzgunumm :uzgunumm en son ne zaman siteyi çok kalabalık gördün
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #643 GECTIĞIMIZ 2006 KIŞINDA EN SON NEZAMAN KARDEŞİN SENIN IÇIN UZULDU
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #644 ben beceriksizim edemiyom :ihihih :ihihih en son ne zaman ağlamak yerine gülmeyi düşündün
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #645 BUGUN AZ ONCE AMA YAPAMADIM EN SON NEZAMAN HERŞEYI KIRMAK DOKMEK ISTEDIN
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 8 Eyl 2007 #646 hatırlamıyorum en son ne zamn birinin kalbini kırdın?
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #647 bilmem farkına varmadan olmuş olabilir dikkat ederim ama en son ne zaman gülmeyi istedin
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #649 akşam the imam ı izlerken en son ne zaman budamı olur dedin
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #651 söylenirmi cok yakın :güldüm en son ne zmaan birini sinir ettin
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 8 Eyl 2007 #652 bilmem ki her an olabilir :: en son ne zaman sinir oldun?
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #653 bilmem bazen kızdıramıyorlar inadım tuttumu en son ne zaman kabir ziyaret ettin
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #655 hep söylenmeyeckleri soruyon enes kardeşim yakın zaman da en son ne zaman sınava girdin
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #656 23 AGUSTOSTA EN SON NE ZAMAN DERSLER UMRUNDA OLMADI
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 8 Eyl 2007 #657 geçen yıl en son ne zaman dersleri kafana taktın?
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #658 Kardeşim liseden beri öle takmıyorum değil umrunda olanda geciyor olmayanda ...istediklerimi irdeliyom sadece en son ne zaman sınav sız bir yıl istedin
Kardeşim liseden beri öle takmıyorum değil umrunda olanda geciyor olmayanda ...istediklerimi irdeliyom sadece en son ne zaman sınav sız bir yıl istedin
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #659 HERANIMIZ SINAV YAHUU NSL DIONUZ SIZ OLE LA HAVLEEEE :huhuuhuu EN SON NEZAMAN BIRINI SITEDE GORUNCE YUZUNUZ GULDU :güldüm
HERANIMIZ SINAV YAHUU NSL DIONUZ SIZ OLE LA HAVLEEEE :huhuuhuu EN SON NEZAMAN BIRINI SITEDE GORUNCE YUZUNUZ GULDU :güldüm