İkhwan Erkek Kardeşler Tanışma Köşesi

Allahu Ekber1 Çevrimdışı

Allahu Ekber1

Al-Wala' wal-Bara'
İslam-TR Üyesi
Canlı chattan kastınız nedir? Bu bölüm erkek kardeşlere ait yani bayan üyeler yazamamakta ama görmekteler.
Yok öyle değil ana sayfa da, direk altına yazabileceğimiz akan canlı bir chat, siteyi zorlayabilir, yanlış şeyleri silmek için de aktif moderasyon ekibi lazım olabilir Allahu Alem.

Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

''Selef,selef ve selef...''
İslam-TR Üyesi
Yok öyle değil ana sayfa da, direk altına yazabileceğimiz akan canlı bir chat, siteyi zorlayabilir, yanlış şeyleri silmek için de aktif moderasyon ekibi lazım olabilir Allahu Alem.
Valla ahi forumda yazışma bu şekilde oluyor. Konu başlıkları ve altında konuya dair yazılar. Onun dışında varsa da ben bilmiyorum 😄. Bir de durum bölümü var. Kendi durumunuza vs söz, hadis veya not ekleyebiliyorsunuz.

Allahu Ekber1 Çevrimdışı

Allahu Ekber1

Al-Wala' wal-Bara'
İslam-TR Üyesi
Valla ahi forumda yazışma bu şekilde oluyor. Konu başlıkları ve altında konuya dair yazılar. Onun dışında varsa da ben bilmiyorum 😄. Bir de durum bölümü var. Kendi durumunuza vs söz, hadis veya not ekleyebiliyorsunuz.
Evet bu dediğim sistemi bir kaç yerde görmüştüm galiba yani bildiğiniz direk takır takır chat oluyor canlı akıyor, ama bence bu hem siteyi zorlar hemde chatte dönen sohbetlerin önünü kesmek gerek onun içinde aktif moderasyon lazım olabilir yani zarar gibi biraz bilemedim, Allahu Alem.

Allahu Ekber1 Çevrimdışı

Allahu Ekber1

Al-Wala' wal-Bara'
İslam-TR Üyesi
Evet, forumdaki yöneticiler veya hocalarımız zaman konusunda sıkıntı yaşadıkları için bakmak ve ilgilenmek zor olur. Bu şekilde en iyisi diye düşünüyorum ben.
Evet dediğiniz gibi olabilir, fikir kağıt üzerinde hoş gözüküyor gibi ama uygulama sorun gibi biraz Allahu Alem.

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve berekatuhu

Ben Muhammed Mevlid b. Hasan, 17 yaşındayım, kürdüm, şu an anlık olarak hollandada ikamet ediyorum, lakin ondan önce farklı aralıklarla konya hollanda yaptık, çelikhan aşiretinden gelmeyim, lakin konyaya göçden sonra pek aşiret tarafı kalmadı, halepede gitmişiz eskiden bir yerden okumuştum iskan politikasindan dolayı, lakin aşiret çok dağılmış durumda gördüğüm kadarıyla, aktif olarak Antep'de olanlar da var bende daha tam bilmiyorum tarihini, bu konularda bilgisi olan varsa konuşmak isterim, yapay zekaya göre muhtemelen ilk atalarım Horasandan gelmiş, lakin açık bir delil görmedim Allahu Alem, inshaAllah medineye taşınmayı düşünüyorum ileride tabi planlar değişebilir, şu anlık okulum ve işim yok hollandaya yeni geldiğimden dolayı okula başlayamadım lakin büyük ihtimal oto tamir veya elektirik üzeri bir şey yaparım.

Siteyle tanışmam, hatırladığım kadarıyla islami konulara bakarken olmuştu, soru cevap şeklinde şeylerle gördüm, hatta Abdulmuizz abi arkadaş arasında espri konusu olmuştu, çok gördüğümüz için tabi kötü anlamda değil yani, sonra bir platform için isim önerisi almak istemiştik, galiba ilk hesabı öyle açtım tabi yanlış hatırlamıyorsam.

Akhiler sizinde böyle sorularınız olursa sorun sohbetin devamı olur aramızda tanışalım konuşalım inshaAllah.
Âleykum selam we rahmetullahi we berakâtuh kardeşim;
Tekrar aramıza ve foruma hoş geldiniz, inşeAllah hayırlara vesile olursunuz.

Zaten forumda arkadaşların kendi aralarında Benden bahsedip konuşmalarından dolayı kulaklarım tahriş oluyordu, Bunlardan birisi de sizin ekip olsun, alıştık artık. : )

Allahu Ekber1 Çevrimdışı

Allahu Ekber1

Al-Wala' wal-Bara'
İslam-TR Üyesi
Âleykum selam we rahmetullahi we berakâtuh kardeşim;
Tekrar aramıza ve foruma hoş geldiniz, inşeAllah hayırlara vesile olursunuz.

Zaten forumda arkadaşların kendi aralarında Benden bahsedip konuşmalarından dolayı kulaklarım tahriş oluyordu, Bunlardan birisi de sizin ekip olsun, alıştık artık. : )
Hoş bulduk, Allah (Subhânahu wa Ta‘âlâ) razı olsun hocam, Allah (Subhânahu wa Ta‘âlâ) muhabbetimizi hayırlı eylesin.

Geri
Üst Ana Sayfa Alt