Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve berekatuhu
Ben Muhammed Mevlid b. Hasan, 17 yaşındayım, kürdüm, şu an anlık olarak hollandada ikamet ediyorum, lakin ondan önce farklı aralıklarla konya hollanda yaptık, çelikhan aşiretinden gelmeyim, lakin konyaya göçden sonra pek aşiret tarafı kalmadı, halepede gitmişiz eskiden bir yerden okumuştum iskan politikasindan dolayı, lakin aşiret çok dağılmış durumda gördüğüm kadarıyla, aktif olarak Antep'de olanlar da var bende daha tam bilmiyorum tarihini, bu konularda bilgisi olan varsa konuşmak isterim, yapay zekaya göre muhtemelen ilk atalarım Horasandan gelmiş, lakin açık bir delil görmedim Allahu Alem, inshaAllah medineye taşınmayı düşünüyorum ileride tabi planlar değişebilir, şu anlık okulum ve işim yok hollandaya yeni geldiğimden dolayı okula başlayamadım lakin büyük ihtimal oto tamir veya elektirik üzeri bir şey yaparım.
Siteyle tanışmam, hatırladığım kadarıyla islami konulara bakarken olmuştu, soru cevap şeklinde şeylerle gördüm, hatta Abdulmuizz abi arkadaş arasında espri konusu olmuştu, çok gördüğümüz için tabi kötü anlamda değil yani, sonra bir platform için isim önerisi almak istemiştik, galiba ilk hesabı öyle açtım tabi yanlış hatırlamıyorsam.
Akhiler sizinde böyle sorularınız olursa sorun sohbetin devamı olur aramızda tanışalım konuşalım inshaAllah.