SelamunAleykum arkadaşlar eşim yıllardır namaz kılmadan ve açık bi şekilde yaşıyodu bense yıllardır namaz kılar ve Kuran okurum ama eşimin kapanmamasinda benimde payım vardı ama Rabbime şükürler olsun kapandı Kuran biraz biliyodu ama artık akşamları beraber okuyoruz kendini gittikçe geliştiriyo fakat tevhid akidesiyle ilgili hiç bi bilgisi yok hatta laikliğin demokrasinin M.kemal i sevmenin siyasi partilere oy vermenin ve onları desteklemenim ne kadar tehlikeli olduğunu eskidende anlatıyordum ilk başlarda ona ağır gelsede ve tartışsada bu söylediklerimi artık yavaş yavaş kabullenmeye başlıyo sanki. Sizden bi ricam var kendisine bir kitap hediye etmek istiyorum özellikle kadınlara yönelik tevhidi anlatan ama agir olmayan sizce hangisini alıp hediye etsem ayrıca bu site benim doğru yolu bulmamda büyük bir ışık oldu Rabbime şükürler olsun bu siteteye üye olup gercekleri bulmama yardımcı olduğu için hayatım değişti diyebilirim Annemde artık tevhid akidesi üzerine çok şükür siyasi partileri laikliği herşeyi sildi attı sadece kitap üzerine deği başka tavsiyeleri olan kardesleriminde görüşleri benim için önemli yardımcı olursanız sevinirm şimdiden Allah razı olsun hepinizden